Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ήττα εκτός προγράμματος

Ήττα εκτός προγράμματος

0
Dodekanisos

Ήττα εκτός προγράμματος γνώρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις. Παίζοντας στο γήπεδο της, έχασε από την Δραπετσώνα με 3 – 1 σετ και πλέον τα πράγματα δεν εξαρτώνται από την ίδια σε ότι έχει να κάνει με τον στόχο της που είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης στην κανονική περίοδο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Το παιχνίδι «στράβωσε» από την αρχή για την ομάδα του Νίκου Τρατσέλα μιας απέναντι της ήταν ένας αντίπαλος που είχε εντυπωσιακό μπλοκ και πολλές λύσεις τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Ακόμα και τις φορές που η ομάδα του νησιού μας πλησίαζε στο σκορ, η Δραπετσώνα είχε τον τρόπο για να παίρνει συνεχώς το προβάδισμα. Το σκηνικό έδειξε να ανατρέπεται στο 3ο σετ όπου το Ροδίων …ξέφυγε από τα μπλοκ των αντιπάλων του και μπόρεσε να πάρει ανάσα όμως η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς η Δραπετσώνα κατάφερε να πάρει το 4ο σετ και να «καθαρίσει» έτσι τον αγώνα.

Τα σετ του αγώνα είναι τα ακόλουθα:
14-25 (22’), 21-25 (22’), 25-20 (27’), 20-25 (25’)
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Προκοπίου και Τσίτσικας
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ: Μακρής, Μαυράκης, Δεληγιώργης, Προδρομίδης, Κοκολάκης, Γιώτης, Μοσχούς, Γκένοφ, Ρουσέττος, Γεράκης, Αρβανίτης, Παππάς, Ποτολίδης
Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Μπούλγαρου, Κλώνος, Καρανικολάου X, Παπαδέας, Μάμαλης, Αντωνιάδης, Καρανικολάου, Παυλίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments