Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ήττα από την άσπρη βούλα για τον Διαγόρα!

Ήττα από την άσπρη βούλα για τον Διαγόρα!

0
Dodekanisos

Με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιούση στο 81’, η ΑΕΚ πέρασε με «διπλό» από τη Ρόδο επικρατώντας με 1 – 0 του Διαγόρα σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3’ έχασαν καλή ευκαιρία όταν ο Κουϊρουκίδης πλάσαρε από καλή θέση αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Η ΑΕΚ «απάντησε» στο 9’ όταν ο Γιούσης έκανε το γύρισμα και ο Ιατρούδης έκανε πλασέ πάνω στην κίνηση αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει έτσι άουτ. Στο 13’ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν από θέση τετ α τετ ο Χριστόπουλος έκανε το πλασέ αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ είχε ένα πολύ καλό διάστημα διατηρώντας την υπεροχή., Στο 30’ ο Κορνέζος πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Μπαστιάνος στο 41’ έκανε δυνατό σουτ αλλά ο Χατζηεμαννουήλ απόκρουσε.

Το δεύτερο ημίχρονο
Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν και οι ίδιες ευκαιρίες εκ μέρους των δυο ομάδων. Η ΑΕΚ είχε μια καλή ευκαιρία στο 66’ όταν ο Γερόλεμος έκανε ένα σουτ από καλό σημείο αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ). Και τελικά η λύση για τους «κιτρινόμαυρους» δόθηκε στο 80’ όταν ο Κουϊρουκίδης μάρκαρε τον Λάτσι και ο διαιτητές υπέδειξε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Γιούσης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Στάμος (Ηλεία) και «βοηθοί» του ήταν οι Δημόπουλος (Δυτική Αττική) και Τριαντάφυλλος (Κόρινθος).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπίντσης, Τοπάλ, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Σίνγκ, Γιώργου (58’ Πίσπας), Μουμίν, Λαμπίρης, Τσιαντούλας (72’ Ραφίνια), Μπαστιάνος (58’ Μπλάνκο), Κουϊρουκίδης
ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Λάτσι, Κορνέζος, Μιτάϊ, Μουστακόπουλος (90’ Ρουκουνάκης), Σαμπανάτζοβιτς, Γερολέμου (75’ Αμμούρ), Γιούσης (90’ Παρράς), Χριστόπουλος (62’ Γκαρσία), Ιατρούδης

Φωτογραφίες: Αλέκος Λυκοπάντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments