Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ήττα από Παναθηναϊκό

Ήττα από Παναθηναϊκό

0
telxinis pao
Dodekanisos

Με ήττα ξεκίνησαν οι έφηβοι του ΡΣΦΠ Τελχινίς τους αγώνες τους για το Β΄ όμιλο της Ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που πραγματοποιείται στην Κερατέα Αττικής από 17-19 Φεβρουαρίου.
Στον πρώτο του αγώνα τους οι πρωταθλητές Αιγαίου αντιμετώπισαν το Παναθηναϊκό και μετά από μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση ηττήθηκαν με 3-0 σετ (26-24, 25-18, 25-21).
Οι ροδίτες αθλητές έπαιξαν ίσως ένα από τα καλύτερα παιγνίδια τους και έφθασαν μία ανάσα από την κατάκτηση του 1ου σετ αφού προηγήθηκαν με 24-23.
Η εμπειρία όμως των αντιπάλων, τέσσερεις από αυτούς αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα Volleyleague, μέτρησε στο κρίσιμο αυτό σημείο και το σετ πήγε στην πρωταθλήτρια Αθήνας και Ανατολικής Αττικής.
Η καλή εμφάνιση, παρά την ήττα, έφερε και τα κολακευτικά σχόλια για τη ροδίτικη ομάδα από τους αντιπάλους αλλά και από τους προπονητές άλλων ομάδων που παρακολουθούσαν τον αγώνα.
Παναθηναϊκός – ΡΣΦΠ Τελχινίς 3-0 σετ σε 73΄(26-24 σε 29΄, 25-18 σε 22΄ και 25-21 σε 22’
Παναθηναϊκός: (Τζίμας) Στίγγας, Φιλιππίδης, Πρωτοψάλτης, Μαδούρας, Γκίνης, Ζήσης / Θεόκλητος (λ), Σταυρουλάκης, Μαϊδάρης, Χιώτης, Πασκίνης.
Τελχινίς: (Μιχάλης Τσιμισίρης) Κώστας Χειμωνέττος, Σταύρος Ρουσέττος, Ντάνιελ Γκένοφ, Γιάννης Φλεβάρης, Γιώργος Χατζηγεωργίου, Γιάννης Σαρικάς, Λέντζι Ορμενάι, Παναγιώτης Καριοφύλλης και Μιαούλης Χειμωνέττος (λίμπερο).
Διαιτητές ήταν οι Βουδούρης, Ράντσιου και Σταυριανάκης
Η Τελχινίδα αύριο (Δευτέρα) θα αντιμετωπίσει τη Φθία Λαμίας που ηττήθηκε στην 1η αγωνιστική από τον δυνατό Ολυμπιακό με 3-0 σετ (25-20, 25-09, 25-16) ενώ στο ματς που θα ανοίξει τη 2η αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments