Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ήθελε τη νίκη και την πήρε!

Ήθελε τη νίκη και την πήρε!

0
xalki_paoko
Dodekanisos
Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο ΠΑΟΚω απ’την Χάλκη στο ματς που έγινε στην Ρόδο.Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και θέλησαν να πάρουν απ’την αρχή το προβάδισμα.Το κατάφεραν μόλις στο 8′ λεπτό όταν ο Κάργας με σουτ έκανε το 1-0 με τον Χειμωνέτο να διπλασιάζει τον δείκτη του σκορ 20′ λεπτό.Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο η Χάλκη μπήκε και πάλι δυνατά και έχασε τρεις ευκαιρίες στα πρώτα δέκα λεπτά για να κάνει το 3-0 με τον ΠΑΟΚ Κω μετά το 55′ λεπτό να αναλαμβάνει τα ηνία του αγώνα.Στο 65′ ο Στεργαλλάς με εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 2-1 με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ευκαιρίες για την ισοφάριση με τους Τσιφτσίδη και Στραφιώτη.Η Χάλκη κατάφερε όμως να κρατήσει την νίκη με τον Πλαγγέντη να διαμορφώνει στο 79′ το τελικό 3-1.
Αρκετά καλοί απ’τους γηπεδούχους οι Κάργας,Πλαγγέντης και Χειμωνέτος ενώ απ’τον ΠΑΟΚ Κω προσπάθησαν οι Νικολόπουλος,Παπαγιαννόπουλος και Τσιφτσίδης
Καλή η διαιτησία του κ.Δραγάτη και των βοηθών του Καλκαβούρα και Λατσού.
Τα γκολ:
8′ Ο Κάργας με δυνατό σουτ έξω απ’την μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα στο παραθυράκι του Κωνσταντινίδη για το 1-0.
20′ Παράλληλη σέντρα του Κάργα,ο Χειμωνέτος με σουτ έκανε το 2-0.
65′ Ο Τσιφτσίδης μπαίνει στην περιοχή και ανατρέπεται απ’τον Σαρικά με τον κ.Δραγάτη να δείχνει το σημείο του πέναλτι.Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στεργαλλάς κανοντας το 3-0.
79΄Ωραία ατομική ενέργεια του Πλαγγέντη που πέρασε τέσσερις παίκτες και πλάσαρε εύστοχα για το 3-1.
Χάλκη: Σαρικάς,Χριστοδούλου,Ντούπης,Λιούρας,Σπύρου,Κουμπιού (54′ Σιαμαντούρας),Κάργας,Στούπης,Πλαγγέντης (82′ Λοίζος),Χρονόπουλος (76′ Ψαράς),Χειμωνέτος.
ΠΑΟΚω:Κωνσταντινίδης,Παναγόπουλος (75′ Γιακιντζής),Κασιώτης (68′ Ζούνης),Κουβαράς (46′ Βαταρίνα),Ζώης,Τσιφτσίδης,Στραφιώτης,Νικολόπουλος,Παπαγιαννόπουλος,Στεργαλλάς,Μετία

πηγή: www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments