Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Ήθελε να του κόψει το ποδόσφαιρο!»

«Ήθελε να του κόψει το ποδόσφαιρο!»

2
danas giorgos
Dodekanisos

«Επίθεση» στον ποδοσφαιριστή του ΑΕΡΑ Αφάντου Γιώργο Δανά εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσης της η διοίκηση του Εθνικού Αρχίπολης. Η αφορμή έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Χρήστου Στεργιόπουλου κατά την διάρκεια του χθεσινού φιλικού αγώνα με τους «κόκκινους». Ο Εθνικός θεωρεί ότι το τάκλιν που επιχείρησε ο Δανάς ήταν «εσκεμμένο» και κατά τη γνώμη τους έγινε, «επειδή ο Στεργιόπουλος ζήτησε να φύγει από τους Ιππότες, τον σύλλογο με τον οποίο ασχολείται παραγοντικά ο Δανάς! Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης είναι το ακόλουθο:
«Το δ.σ. του Εθνικού Αρχίπολης και όλα τα μέλη της ομάδας, θέλουν να εκφράσουν την συμπαράσταση τους και να ευχηθούν περαστικά στον ποδοσφαιριστή Στεργιόπουλο Χρήστο για τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο φιλικό με την ΑΕΡΑ Αφάντου. Επίσης θα ήθελαν να εκφράσουν την οργή και την αγανάκτηση τους για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της ΑΕΡΑ Γιώργο Δανά, ο οποίος κατά τη γνώμη μας εσκεμμένα και απροκάλυπτα έκανε το δολοφονικό τάκλιν με τα δυο πόδια επάνω στον Στεργιόπουλο. Θα περίμενε κανείς από έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Εθνικές κατηγορίες, να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους παίκτες. Αντί για αυτό, ο συγκεκριμένος παίκτης προτιμάει να κάνει τέτοιες ενέργειες που δυσφημούν το ποδόσφαιρο μας. Ο κ. Δανάς Γεώργιος έδειξε εμπάθεια σε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζονταν και βοηθούσε πέρσι την ομάδα την οποία έχει ιδρύσει και ασχολείται παραγοντικά και επειδή τόλμησε να ζητήσει να φύγει από την ομάδα του, υπέστη τις συνέπειες. Επίσης, ενώ γνώριζε ότι την προηγούμενη ημέρα η σύζυγος του Στεργιόπουλος έφερε στον κόσμο ένα μωρό, αυτός με το τάκλιν που έκανε πήγε να του κόψει το ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Λυπούμαστε ειλικρινά για την ενέργεια του αυτή και περιμένουμε τουλάχιστον να βγει δημόσια και να ζητήσει συγγνώμη από το παλικάρι το οποίο παρεμπιπτόντως είναι 20 χρονών και σήμερα θα ξεκινούσε δουλειά με τετράμηνη σύμβαση και κινδυνεύει να χάσει και αυτή. Το συγκεκριμένο γεγονός δεν διαταράσσει τις φιλικές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των δυο σωματείων».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
filos
filos
10 years ago

ine alitis mesa sto gipedo o danas to exi apodiksi polles fores afto to pragma…..ala tha erthi k i siratu…..

Φιλος του φιλου
Φιλος του φιλου
10 years ago

Επειδη εχει τυχη να γνωριζω το Δανα και ολες αυτες ειναι @@@@@@ ποτε δεν θα εκανε κατι τετοιο,και εσυ που λες οτι ειναι αλητης και οτι θα ερθει η σειρα του,εγω παντα θα ειμαι απο πανω απο το γηπεδο και θα δουμε πιανου σειρα θα ειναι φιλε…Εχει παθει πολλα στη ζωη του για να τον κατακρινεται ετσι και ειδικα εσυ απο εμενα φιλε πες το ονομα σου να δουμε τι @@@@@@@ αντρας εισαι