Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ ITF Junior tenis: Οι επίσημοι χαιρετισμοί Περιφερειάρχη και Δημάρχου

ITF Junior tenis: Οι επίσημοι χαιρετισμοί Περιφερειάρχη και Δημάρχου

0
Dodekanisos

Τον δικό τους χαιρετισμό λίγο πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου τουρνουά τένις της κατηγορίας τζούνιορ ITF JUNIOR 2018 RODOS CUP, κάνουν ο Περιφερειάρχης Νοίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.

Αναλυτικά:

Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος:

«Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στη Ρόδο, σε μια μεγάλη αθλητική γιορτή, στη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τέννις «ITF JUNIOR Under 18». Ένα ακόμη αθλητικό γεγονός, παγκόσμιας εμβέλειας, που ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη της ποιότητας των αθλητικών εκδηλώσεων που οργανώνει και στηρίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις όπως αυτή που καλωσορίζουμε στο νησί μας, ενισχύουν την εξωστρέφεια που ταιριάζει σ’ αυτόν τον τόπο, συνδέουν ιδανικά τον αθλητισμό με τον τουρισμό και δημιουργούν νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Καθιερώνουν τα νησιά μας ως ιδανικούς προορισμούς αθλητικού τουρισμού, εμπλουτίζουν το τουριστικό προϊόν του Νοτίου Αιγαίου και στους επισκέπτες μας την δυνατότητα να ζήσουν ξεχωριστές στιγμές. Για την Περιφέρειά μας η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα, ιδιαίτερα σε περιόδους εκτός τουριστικής αιχμής, σε ένα τόπο που οι μορφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες είναι οι πλέον κατάλληλες. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα «ITF JUNIOR Under 18» έρχεται να προστεθεί στη μακρά σειρά επιτυχημένων αθλητικών διοργανώσεων που έχουν διεξαχθεί με τη συνδιοργάνωση και τη συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται, καθώς ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και ο πολιτισμός είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για όλους μας. Εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες στους αγώνες μια ευχάριστη, αξέχαστη διαμονή, ώστε να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές των νησιών μας. Καλές διαδρομές με υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις!»

Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος:

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στην Ρόδο το Παγκόσμιο Τουρνουά Τένις ITF JUNIOR 2018, το οποίο αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές διεθνείς αθλητικές εκδηλώσεις. Το τουρνουά αποτελεί έμπρακτη απόδειξη πως η Ρόδος, το νησί με την μακραίωνη αθλητική παράδοση, έχει τις δυνατότητες και διαθέτει τις υποδομές να διοργανώσει και να φιλοξενήσει αθλητικά γεγονότα παγκόσμιας ακτινοβολίας και κύρους. Αποτελεί μια ευκαιρία να δείξουμε το πραγματικό πρόσωπο της Ρόδου, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ζήσουν την εμπειρία της αρχαίας και της μεσαιωνικής ιστορίας, του πολιτισμού και της φιλοξενίας του νησιού μας. Ο Δήμος Ρόδου θα παρέχει κάθε δυνατή στήριξη για την αρτιότερη και επιτυχής διεξαγωγή του τουρνουά, προσφέροντας τη δυνατότητα στους αθλητές και στις αθλήτριες, καθώς και στους λάτρεις της αντισφαίρισης να αποκομίσουν όμορφες αναμνήσεις από τη Ρόδο. Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης, τους φορείς και τους υποστηρικτές για τις προσπάθειες τους να διεξαχθεί στην Ρόδο το εν λόγω τουρνουά, το οποίο είμαι βέβαιος πως οι συμπολίτες μας θα το αγκαλιάσουν και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στο χώρο του αθλητισμού. Καλωσορίζω όλους τους αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά και σας εύχομαι υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις και μια ευχάριστη διαμονή. Σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε με την παρουσία σας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments