Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ήταν συναισθηματικοί λόγοι»

«Ήταν συναισθηματικοί λόγοι»

0
tzaferis_aleksis
Dodekanisos
Συναισθηματικοί ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να επιλέξει τελικά τον Φοίβο Κρεμαστής και να απορρίψει όλες τις υπόλοιπες προτάσεις, δήλωσε στο news12.gr, ο Αλέξης Τζαφέρης. Σε μια μίνι συνέντευξη που μας παραχώρησε, μας είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Ιδού λοιπόν…

-Αλέξη, γιατί επέλεξες τελικά τον Φοίβο;

«Πέρα από το ότι είχα πολλές και καλές προτάσεις, μόλις πληροφορήθηκα τις διοικητικές εξελίξεις στον Φοίβο και το ότι ανέλαβε ο Άκης Δελαπόρτας, έπρεπε να περιμένω. Η πρόταση του Φοίβου, ήταν εξίσου καλή, όπως και οι υπόλοιπες. Η τελική μου επιλογή, έγινε κυρίως για συναισθηματικούς λόγους.»

-Ποιες είναι οι προσδοκίες που υπάρχουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο;

«Να πάμε καλύτερα από τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση. Να μπορέσουμε να κάνουμε μια ακόμα πιο καλή πορεία. Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ. Πιστεύω ότι στον Φοίβο υπάρχουν οι βάσεις για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο. Έχουν γίνει πολύ καλές κινήσεις και μέχρι στιγμής όπως βλέπω έχουν γίνει όλα όσα μου είχαν υποσχεθεί την ημέρα που είχαμε συμφωνήσει.»

-Πιστεύεις ότι ο Φοίβος είναι έτοιμος για να μπει σε μια διαδικασία πρωταθλητισμού;
«Ο πρωταθλητισμός είναι μια δύσκολη λέξη. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να το βάλουμε σε αυτή την βάση. Όταν είπα ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ακόμα καλύτερη πορεία σε σχέση με τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση, δεν εννοούσα την πρωτιά αλλά ακόμα και την 2η ή την 3η θέση.»

-Θεωρείς ότι και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα;
«Απ’ ότι βλέπω, όλοι προσπαθούν να φτιάξουν δυνατές ομάδες. Νομίζω ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με αυτό που έγινε την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο.»

-Το δικό σου όραμα, ποιο είναι;
«Να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Στον Αστέρα Παστίδας, η αλήθεια είναι ότι ένιωθα κάπως εγκλωβισμένος λόγω του ότι δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. Τώρα στον Φοίβο υπάρχει ένα πολύ καλό υλικό που θα μας βοηθήσει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να φανώ και εγώ πιο πολύ»

-Τι θα ήθελες να ευχηθείς ενόψει του νέου πρωταθλήματος;
«Να έχουμε ένα υγιές πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments