Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ήταν σοβαρός, “καθάρισε” εύκολα!

Ήταν σοβαρός, “καθάρισε” εύκολα!

0
Dodekanisos

Σε μια εύκολη νίκη για τους φιλοξενούμενους εξελίχθηκε η αναμέτρηση της ΑΕ Κατταβιάς με τον ΑΟ Πυλίου. Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου επικράτησε με 4 – 1 και παρέμεινε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Κώοι έπαιξαν σοβαρά και πειθαρχημένα και έτσι κατάφεραν αν και στα μέσα του ημιχρόνου δέχθηκαν την ισοφάριση, να ξεπεράσουν ανώδυνα τον …σκόπελο. Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Γεωργιάδης ο οποίος κατάφερε να σημειώσει χατ τρικ.

Στο 12’ ο Γεωργιάδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Κατσαρή, άλλαξε πορεία και κατέληξε στη γωνιά του Παπαβεργή ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει ( 0 – 1).
Στο 25’ ο Κατσαρής έκανε ένα δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Μιχαλάκη για να γίνει έτσι το 1 – 1.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Δρόσος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Στεφανίδης με ωραία κεφαλιά μέσα από την καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων έκανε το 1 – 2.
Στο 46’ ο Ρούσσος πάσαρε στον Γεωργιάδη ο οποίος έκανε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 61’ ο Ρούσσος έκανε ένα ωραίο σουτ σχεδόν από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά ο Παπαβεργής έπεσε στη δεξιά του γωνιά και απόκρουσε σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Γεωργιάδης, η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά και καρφώθηκε στην αριστερή γωνιά του Παπαβεργή για να γίνει έτσι το 1 – 3.
Στο 64’ ο Γεωργιάδης με σουτ σχεδόν από τα 40 μέτρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1 – 4.
Στο 71’ ο Μαριεττάκης από δεξιά έκανε τη σέντρα, με τον Κώτη μέσα από την περιοχή ανενόχλητος να σουτάρει άουτ.
Στο 77’ ο Στεφανίδης προσπάθησε από δεξιά και έκανε το γέμισμα, αλλά ο Ρούσσος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 90’ ο Ζαγκότσης πάσαρε στον Στεργιόπουλο κι αυτός με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής προς στην αριστερή γωνία του Μιχαλάκη έκανε το 2-4.
Στο 94’ ο Σαλαμαστράκης από αριστερά έβγαλε μια σέντρα και αφού η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στη συνέχεια άουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Κοκμοτός, Σπάρταλης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Κώτης, Δράμης, Παπασταμάτης, Σαλαμαστράκης, Κόκα (64’ Ζαγκότσης), Κούτσι, Στεργιόπουλος (91’ Καψαλάκης), Κατσαρής, Πάπα, Μαριεττάκης (72’ Διακάκης)
ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ: Μιχαλάκης, Μικκιού (70’ Βλαντιμίροφ), Κεφαλιανός Μανώλης, Γεωργιάδης (76’ Αρχοντούλης), Χατζηβασίλης, Ρούσσος, Δρόσος, Στεφανίδης (82’ Συνεσίου), Πλατέλλας, Νικήτας, Μποϊλής (55’ Μαργαρίτης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments