Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ήταν σοβαρή και πειθαρχημένη

Ήταν σοβαρή και πειθαρχημένη

0
rodos oloi
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, η Ρόδος κέρδισε με 2 – 0 τον Κολοσσό Κάστρου στο Δημοτικό Στάδιο και πλέον μια αγωνιστική πριν από το φινάλε έχει ελπίδες να κατακτήσει ακόμα και την 2η θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο. Η νίκη των «πρασίνων» ήταν εύκολη όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα καθώς ο αντίπαλος τους δεν μπόρεσε να τους απειλήσει σχεδόν καθόλου.
Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Βασιλαράκης ο οποίος πήρε τη μπάλα από τον Αμανατίδη και με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1 – 0.
Στο 60’ ο Βασιλαράκης έκανε τη μπαλιά προς τον Παπαδόπουλο ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2 – 0.
Σημειώνεται ότι στο 35’ μετά από φάουλ του Αμανατίδη, ο διαιτητής «είδε» χέρι του Γεωργαλλίδη και έδωσε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Παπαστεφάνου αλλά ο Καστανάκης απόκρουσε.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κόλλιας (Σαρρής, Καλκαβούρας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Βιτσέντζος, Καμπούρης, Στ, Καντιμοίρης, Παπαδόπουλος, Παπαδημητρίου, Γκάιδας, Αμανατίδης, Βασιλαράκης (83’ Μαλλιάκας), Γεωργάς (76’ Γανωτάκης), Παπαστεφάνου (72’ Αθανασίου)
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καστανάκης, Σαββίδης (65’ Καραγιάννης), Γεωργαλλίδης (76’ λ.τ. Σαββάκης), Θεοδώρου (55’ Γιαννουκάς), Έλληνας, Αλαφάκης, Μικκιού, Μέντος, Μπανγκούρας, Κοσμάς, Χατζησάββας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments