Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Ήταν μια όμορφη διαδρομή»

«Ήταν μια όμορφη διαδρομή»

0
Dodekanisos

Έχει περάσει από μόλις τρεις ομάδες! Γενικά είναι από τους πιστούς …στρατιώτες του τοπικού μας πρωταθλήματος. Πλέον στα 41 του χρόνια δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί για ένα χρόνο ακόμα πηγαίνοντας στην μόλις τέταρτη ομάδα της καριέρας του. Ο λόγος για τον Ζώη Καρίνο που πρόσφατα αποδεσμεύτηκε από την ομάδα του Νηρέα και είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του αλλού. Ξεκίνησε από τον Ιάλυσο ’97, αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Ιάλυσος και τα τελευταία επτά χρόνια ήταν στο Νηρέα. Αυτές είναι όλες και όλες οι ομάδες στις οποίες έχει παίξει μπάλα. Ο ίδιος παραχώρησε μια μίνι συνέντευξη στο news12. Ειδικότερα:

-Πως ήταν αυτή η διαδρομή των επτά ετών;
« Ήταν μια όμορφη διαδρομή που έχει σίγουρα θετικό πρόσημο. Ή συνεργασία με την διοίκηση ήταν από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή άψογη και γενικά στην ομάδα υπήρχε πάντα οικογενειακό κλίμα».

-Τι θα κάνεις από εδώ και στο εξής;

«Υπάρχει διάθεση αν βρεθεί μια καλή πρόταση να παίξω άλλο ένα χρόνο».

-Τι γεύση σου αφήνει το τοπικό ποδόσφαιρο όλο αυτά τα χρόνια που ασχολείσαι;
«Μιλώντας και με πολλά παιδιά που έρχονται από αλλά μέρη της Ελλάδας ( οπότε μπορούν και να συγκρίνουν), το τοπικό της Δωδεκάνησου βρίσκεται σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Τα πράγματα είναι πιο ημέρα (πολιτισμένα) εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου πλέον σε σχέση με πριν είκοσι χρόνια που ξεκινούσα. Στα μείον ίσως θα μπορούσαν να είναι οι γηπεδικές εγκαταστάσεις και υπάρχει και θέμα κακής νοοτροπίας παικτών και παραγόντων ( ενός μεγάλου ποσοστού), στο πως αντιλαμβάνονται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

-Ποια είναι η πιο ευχάριστη και η πιο δυσάρεστη στιγμή κατά τη διάρκεια της παρουσίας σου στο Νηρέα;
«Στα 7 χρόνια του Νηρέα δύο οι πιο ευχάριστες στιγμές: Το πρωτάθλημα που πήραμε το 2016 στη γ’ κατηγορία και η παραμονή στην κατηγορία πρόπερσι στο μπαράζ με τον Ευαγόρα. Οι δύο πιο δυσάρεστες οι δύο σοβαροί τραυματισμοί που είχα ( ρήξη συνδέσμων στην κλείδα και ρήξη συνδέσμων στην ποδοκνημική)».

-Τι θα έλεγες στα μικρά παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο;
«Τρία πράγματα: Να αγαπάνε και να σέβονται αυτό που κάνουν, να δουλεύουν σκληρά και να έχουν υπομονή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments