Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ήταν μια γιορτή του αθλητισμού

Ήταν μια γιορτή του αθλητισμού

0
Dodekanisos

Η κορυφαία Διασυλλογική διοργάνωση στίβου σε επίπεδο νομών Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ανδρών και Γυναικών, μαζί με τους Διασυλλογικούς Αγώνες συνθέτων αγωνισμάτων αθλητών Κ16, φιλοξενήθηκαν το Σαββατοκύριακο στο νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα,στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα».

Οι αγώνες, για τους Ροδίτες αποτέλεσαν μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν από κοντά, τις προσπάθειες όλων των αθλητών, ανάμεσά τους και πρωταθλητές υψηλού επιπέδου, που και φέτος θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Δήμος Ρόδου και ο ΔΟΠΑΡ, πάντα αρωγοί σε αυτές τις προσπάθειες, συμπλέουν με την δραστήρια ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και κάνουν ότι μπορούν, προκειμένου ο στίβος να παραμένει στην πρώτη γραμμή των επιτυχιών!

Κατά τη διάρκεια των αγώνων, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος τίμησε την παγκόσμια πρωταθλήτρια Νικόλ Κυριακοπούλου, που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια με τα χρώματα του ΑΓΕΣ Κάμειρος Ρόδου. Η τιμητική της διάκριση έγινε με αφορμή την τεράστια προσφορά της στο ελληνικό αθλητισμό.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανος Κυριαζής τίμησε την πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων κα. Καλλιόπη Δαχτυλίδη, που μαζί με τη Διοίκηση της στηρίζει εμπράκτως τη συνάντηση αθλητών και αθλητριών από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα στη Ρόδο.

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Ρόδου αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να αναδείξει καλύτερα το Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Να είναι πιο ελκυστικό, πιο λειτουργικό και πιο άνετο, για τους αθλητές και τους προπονητές τους.

«Κάνουμε ενέργειες να αναβαθμίσουμε το Αθλητικό Κέντρο. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου προχωρούν σε νέες μελέτες έργων, όπως της βελτίωσης του φωτισμού», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδιάκος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ αναφέρθηκε στο νέο στρώμα του επί κοντώ και το οποίο εγκαινίασε η Νικόλ Κυριακοπούλου στους αγώνες.

«Ο ΔΟΠΑΡ υλοποίησε το χρόνιο αίτημα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου να αποκτήσει το «Καλλιπάτειρα» νέο στρώμα για το επί κοντώ. Ακόμη, ο χώρος που θα φιλοξενήσει τον κλωβό της σφαιροβολίας είναι έτοιμος. Μαζί με τους συνεργάτες μου και σε συνεννόηση με το Δήμαρχο, προχωράμε στην αναβάθμιση του Κέντρου, όπως κι άλλων αθλητικών χώρων στο νησί» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κυριαζής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments