Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ήταν καλύτερος και κέρδισε

Ήταν καλύτερος και κέρδισε

0
diagoras orfeas
Dodekanisos

Μπορεί ο Διαγόρας να καρδιοχτύπησε στο πρώτο ημίχρονο όπου έμεινε πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με τον Ορφέα, όμως στην επανάληψη κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι και πετυχαίνοντας τρια τέρματα επικράτησε με 3 – 1. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά έμειναν πίσω στο σκορ μετά από αντεπίθεση του Ορφέα. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν παίζοντας αμυντικά να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα όμως δεν άντεξαν στην πίεση των «κυανέρυθρων».
Στο 25’ ο Παλάζης έκανε τη σέντρα και ο Μαίλης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι.
Στο 35’ μετά από αντεπίθεση, ο Ζωάννου πάσαρε κάθετα στον Γκρέμσι. Αυτός πλάσαρε αλλά ο Σκυλλάς απόκρουσε. Ο Γκρέμσι όμως έγινε και πάλι κάτοχος της μπάλα και με νέο πλασέ πέτυχε το 0 – 1.
Στο 56’ ο Λαμάϊ πάσαρε στον Ζουρούδη ο οποίος απέφυγε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 1 – 1.
Στο 76’ ο Καστρουνής σούταρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα αφού κόντραρε σε έναν αμυνόμενο κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 2 – 1. 
Στο 81’ ο Ζουρούδης πάσαρε στον Ιμεραλιλάϊ ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς και «βοηθοί» του ήταν οι Καλκαβούρας και Σαρρής. Στο 76′ αποβλήθηκε ο Γαλουζής με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση του “βοηθού” (λίγο πριν το γκολ του Καστρουνή).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σκυλλάς, Πεταυράκης (40’λ.τ. Ιμεραλιλάι), Μπαούρης (58’ λ.τ. Κουλούμπρης), Τσελεπίδης, Λαμάι, Σαλαμαστράκης, Μαίλης, Επιφάνης, Ξύπας (70’ Καστρουνής), Ζουρούδης, Παλάζης
ΟΡΦΕΑΣ: Μαθιός, Στόιος, Μανδαλιός, Μετάζ (55’ Παπαδόπουλος), Γαλουζής, Κουλουριώτης, Αμπελάς, Ροδίτης, Γκρέμσι, Κιάρι (80’ Ροδοσμώτης), Ζωάννου (67’ λ.τ. Γεωργιάδης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments