Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ήταν κακή και το πλήρωσε η Ρόδος

Ήταν κακή και το πλήρωσε η Ρόδος

0
Dodekanisos

Την ήττα με σκορ (1-0) από την Προοδευτική γνώρισε η Ρόδος στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και παρέμεινε στους 11 βαθμούς, οχτώ πίσω από την κορυφή.

Μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Η Ρόδος κατάφερε να πάρει μια ελαφριά κατοχή της μπάλας, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μπαντίκου. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι είχαν πιο παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα της Ρόδου, κάτι που όμως δεν κατάφεραν. Η μοναδική καλή στιγμή του πρώτου μέρου ήρθε στο 21’ όταν μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Παβίσεβιτς, ο Μπαγκουρά με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Μπαντίκου.

Στην επανάληψη η Ρόδος μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να δημιουργήσει δύο σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ. Αρχικά στο 51’ ο Μπαγκούρα βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως το πλασέ του πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μπαντίκου, ενώ δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 53’ ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Λέκκα. Στην συνέχεια η Προοδευτική ισορόπησε το παιχνίδι και στην πρώτη της καλή στιγμή στο παιχνίδι κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Πιο συγκεκριμένα στο 76’ ο Μπέλερης είδε εκτός εστίας τον Παναγόπουλο και με δυνατό σουτ μακρία από την περιοχή πέτυχε το 0-1. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι (στο 94′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τσαραούσης) και η Προοδευτική έφυγε από την Ρόδο με ένα σπουδαίο «διπλό» που την διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά η Ρόδος έμεινε οχτώ βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση.

Το φίλμ του αγώνα:

20’ O Aυγενικού εκτέλεσε το φαουλ, ο Αποστόλου πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε αουτ.

21’ Γύρισμα του Παβίσεβιτς στον Μπανγκούρα, σουτ του τελευταίου λίγο αουτ.

44′ Σουτ του Μπέλερη στα χέρια του Παναγόπουλου.

51′ O Mπαγκούρα βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ όμως το πλασέ του πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

53’ Σουτ του Λέκκα μέσα από την περιοχή, δύσκολη επέμβαση του Μπαντίκου.

73’ Σουτ του Μπέλερη από μακρινή απόσταση στα δίχτυα του Παναγόπουλου 0-1

AΣ ΡΟΔΟΣ: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Αποστόλου (59’ Πάλλας), Μκρτσιάν, Πινδώνης (76’ Βολονάκης), Μπανγκούρα, Δαβρής, Αυγενικού, Μίγκας, Παβίσεβιτς (28’Λέκκας) (69’ Σερτζίνιο).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Τσαραούσης, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Κουρουικίδης (84’ Πέππας), Μπέλερης (94′ Ζήκος), Καννελόπουλος (64’ Ζαχαράτος), Ντάλλας, Χρήστου (56’ Βλάχος).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments