Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Ήταν ένα κακό συμβάν!»

«Ήταν ένα κακό συμβάν!»

1
rousos ethniki2
Dodekanisos

Την υπόσχεση ότι θα δίνει πάντα το 100% των δυνάμεων του για το εθνόσημο, έδωσε μέσω έγγραφης τοποθέτησης του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Άλμπερτ Ρούσσος. Το όνομα του Ρόδιου άσσου της Γιουβέντους έχει εμπλακεί το τελευταίο διάστημα σε διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν σε πειθαρχικά παραπτώματα κατά την διάρκεια αποστολής της Εθνικής Νέων, ωστόσο ο ίδιος κάνει λόγο για «κακό συμβάν». Αναλυτικά τα όσα έγγραψε ο νεαρός:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που με στηρίζουν και είναι δίπλα μου ακόμα και στις δυσκολίες. Ήταν ένα κακό συμβάν που ελπίζω να έχει αίσιο τέλος! Εγω από τη μεριά μου θα δίνω πάντα το 100% και για το εθνόσημο και για την ομάδα μου όπως έκανα και θα κάνω!».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
alefantos
alefantos
9 years ago

Μπρἀβο τα καμἀρια μας!!! Ἐτσι λἐμε τὠρα…Ἠταν ἐνα κακὀ συμβἀν…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ἐτσι κι εσεἰς οι δημοσιογρἀφοι να εθελοτυφλεἰτε και να τρἐχετε να υπερασπἰζεστε τον Ροὐσσο και τον κἀθε Ροὐσσο.Ποιος ὀμως θα μιλἠσει για την παιδεἰα που ἐχουν λἀβει αυτἀ τα παιδιἀ…Την ανὐπαρκτη παιδεἰα που δεν φρὀντισε κανεἰς να τους δὠσει. Αλλἀ βἐβαια …τι σημασἰα ἐχει αυτὀ στις μἐρες μας…Σημασἰα ἐχουν τα λεφτἀ,η δὀξα,τα τατουἀζ,οι γυναἰκες…Αυτἀ…Καληνὐχτα!!!