Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Ήταν ένα εποικοδομητικό σεμινάριο»

«Ήταν ένα εποικοδομητικό σεμινάριο»

0
Dodekanisos

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του σε ένα Διεθνές σεμινάριο τερματοφυλάκων που έγινε στην Κύπρο, δηλώνει στο news12 o Διαγόρας Μουστάκας. Όπως ο ίδιος τόνισε, «ήταν ένα εποικοδομητικό σεμινάριο. Είδα καινούργια πράγματα με ανθρώπους που είναι κορυφαίοι στο θέμα του τερματοφύλακα».

Σε ερώτηση για το τι θα ήθελε να πει στους συναδέλφους του και αν πρέπει να επιδιώκουν να παρακολουθούν τέτοιου είδους σεμινάρια, απάντησε ως εξής:
«Ασφαλώς και πρέπει. Στο ποδόσφαιρο κάτι που θεωρείται δεδομένο, πολύ γρήγορα μπορεί να αλλάξει. Κάτι που σήμερα θεωρείται σωστό, αύριο, μεθαύριο μπορεί να είναι λάθος. Κάτι διαφορετικό που είδα στην Κύπρο είναι ότι πλέον η προπόνηση και γενικώς το ποδόσφαιρο βασίζονται πάνω σε αριθμούς και στη στατιστική».

Όσο για το πρέπει να γίνει κάτι αντίστοιχο και στη Ρόδο, μας είπε:
«Θα ήθελα να γίνει κάτι ανάλογο και στη Ρόδο. Προσωπικά το προσπάθησα στο παρελθόν αλλά οι προσπάθειες μου έπεσαν στο κενό. Έκανα ενέργειες και με το σύνδεσμο προπονητών αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον από συναδέλφους προπονητές».

-Το σεμινάριο της Κύπρου έγινε στην περιοχή Κακοπετριά από την σχολή τερματοφυλάκων CGS της Κύπρου. Εκπαιδευτές ήταν ο Ricardo Pereia (προπονητής της Λέγκια Βαρσοβίας, πρώην τεχνικός της Μπενφίκα και της Σταντάρ Λιέγης), ο Νίκος Κωνσταντινίδης (προπονητής της Πάφου, πρώην του Αστέρα Τρίπολης), ο Νίκος Λουγκρίδης (υπεύθυνος προπονητής τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες της Ομόνοιας) και ο Τάκης Τάκης (συνιδιοκτήτης της σχολής μαζί με τον Λουγκρίδη). Το σεμινάριο διήρκησε τρεις ημέρες, πρωί και βράδυ (θεωρία και πράξη).

-Στη φωτογραφία ο Διαγόρας Μουστάκας (αριστερά) με τον Περέϊρα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments