Αρχική Videos Ιταλία: Το Συνταγματικό δικαστήριο καλείται να αποφανθεί για την υποχρέωση εμβολιασμού

Ιταλία: Το Συνταγματικό δικαστήριο καλείται να αποφανθεί για την υποχρέωση εμβολιασμού

0

Το Δικαστήριο Διοικητικής Δικαιοσύνης της Σικελίας έκρινε ότι η υποχρέωση εμβολιασμού της Ιταλίας κατά του κορωνοϊού είναι αντισυνταγματική, σε μια είδηση των τελευταίων ημερών που μάλλον έχει περάσει στα ψιλά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το σκεπτικό του δικαστηρίου λέει πως ακόμα και αν είναι σπάνιες οι παρενέργειες ή οι θάνατοι, ακόμα και ένα περιστατικό συνανθρώπου που έχει φύγει είναι αρκετό προκειμένου να κηρυχθεί η εντολή αντισυνταγματική. Πλέον το λόγο έχει το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ιταλίας που θα πρέπει να αποφανθεί σχετικά. Αναφορά για το θέμα έχει κάνει ο Ιταλός δικηγόρος Marco Mori ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει και τα εξής:

«Αυτή η απόφαση των 53 σελίδων σίγουρα θα ασκήσει πίεση στο Συνταγματικό Δικαστήριο. Πιστεύω ότι δεν θα μπορέσει να διατηρήσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τις θέσεις της Κυβέρνησης, αν δεν εκδώσει πολιτικοποιημένη απόφαση. Ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι είναι τα στοιχεία της Eudravigilance, η οποία είναι η βάση δεδομένων φαρμακοεπαγρύπνησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα στοιχεία της οποίας είναι πραγματικά συγκλονιστικά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments