Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ιστορικό παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο

Ιστορικό παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο

0
Dodekanisos

Ένα.. ιστορικό παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο (15:00) στην «τέντα», με τον Γ.Σ. Διαγόρας να υποδέχεται τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Δύο από τα ιστορικά σωματεία της Ελλάδας, θα τεθούν αντιμέτωπα αύριο στο «σπίτι μας», στην 3η στροφή του πρωταθλήματος. Ο Γ.Σ. Διαγόρας είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί την ομάδα της Νέας Σμύρνης και απευθύνει κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη. Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί σήμερα (17:30-20:00) από τη λέσχη του Γ.Σ. Διαγόρας.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι στην «τέντα» και το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας μας Στάθη Βλαχοδήμο είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, οπότε θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 13 αθλητές για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Στη διάθεσή του προπονητή μας, θα τεθούν οι: Στράτος Ιορδάνογλου, Νίκος Καράβας, Κώστας Μητσού, Αντώνης Χρύσης, Σταύρος Παρδακάς, Τάσος Πιλκούδης, Αλέξανδρος Γκίνος, Γιώργος Μαρουλλάκης, Αντώνης Σκλήβας, Μιχάλης Χατζηγεωργίου, Στέφανος Μπόζιτς, Νίκος Φράγκος και Γιώργος Σαλεμής.

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ»

Ο προπονητής του Γ.Σ. Διαγόρας Στάθης Βλαχοδήμος μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας, απέναντι στο απόλυτο φαβορί του ομίλου για τον τίτλο. Ο Πανιώνιος διαθέτει γεμάτο ρόστερ, με έμπειρους παίκτες και αυτό το ξέρουμε καλά. Το παιχνίδι είναι μία πρόκληση για μας, για να τεστάρουμε και τη δυναμικότητα μας. Θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας, έχουμε ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση μετά τις δύο νίκες μας. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα, όμως έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments