Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Ιστορική πρόκριση για τους Πάνθηρες

Ιστορική πρόκριση για τους Πάνθηρες

0
Dodekanisos

Ιστορική πρόκριση στην 2η φάση του κυπέλλου της Δωδεκανήσου πέτυχε η ανδρική ομάδα των Πανθήρων η οποία επικράτησε με 5 – 3 στα πέναλτι του ΑΣ Τήλος σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Η κανονική διάρκεια τελείωσε ισόπαλη χωρίς τέρματα ενώ στην παράταση αν και οι Πάνθηρες προηγήθηκαν με 2 – 0, στην ουσία «αυτοκτόνησαν» καθώς χαλάρωσαν και δέχθηκαν δυο γκολ μέσα σε τρία λεπτά και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι όπου οι παίκτες του Σταμάτη Κουρδουνάκη ήταν πιο ψύχραιμοι με αποτέλεσμα να πάρουν την πρόκριση.

Σε γενικές γραμμές, απέναντι στην πιο έμπειρη ομάδα της Τήλου, οι Πάνθηρες στάθηκαν αρκετά καλά και παρά ορισμένα σοβαρά λάθη, κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και πλέον καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Φοίβο Κρεμαστής. Σημαντική ήταν η συμβολή του Τύρελη αλλά και του Τσακμακίδη πού ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας τους και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Το σκορ άνοιξε ο Βισβίκης με πλασέ στο 94’ μετά από γύρισμα που έγινε από τα δεξιά.
Στο 100’ ο Αγγελάκης με ένα πολύ όμορφο πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2 – 0. Οι Τηλιακοί δεν το έβαλαν κάτω και στο 115’ ο Κουράκης με κεφαλιά έκανε το 2 – 1. Στο 118’ ο Κ. Σακελλάρης με μια βολίδα μέσα από την καρδιά της άμυνας διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.

Η διαδικασία των πέναλτι
Τσακμακίδης (Πάνθηρες) 1 – 0
Χουτεσιώτης (ΑΣ Τήλος) 1 – 1
Γιώτας (Πάνθηρες) 2 – 1
Η. Σακελλάρης (ΑΣ Τήλος) 2 -2
Ματζαράϊ (Πάνθηρες) 3 – 2
Κουράκης (ΑΣ Τήλος) απόκρουσε
Αγγελάκης (Πάνθηρες) 4 – 2
Χριστοφής (ΑΣ Τήλος) 4 – 3
Καρπαθάκης (Πάνθηρες) 5 – 3

Διαιτήτευσε ο Χατζηαλεξίου (Χονδρού, Ροδίτης)

ΑΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Τύρελης, Τσαουσάϊ (63′ Ατσάς), Χάσα, Γιώτας, Ματζαράϊ, Μουχαμεντάνι, Τσακμακίδης (84′ Βισβίκης, 113′ Ντόντσεφ), Καρπαθάκης, Παπανικολάου (75′ Γαϊτάνος), Βογιατζής (46′ Αγγελάκης)
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας, Καμμάς (56′ Κ. .Κ. Σακελλάρης, 79′ Κ. Μ. Σακελλάρης), Χατζηφούντας (96′ Κ. Σακελλάρης), Κουράκης, Χαραλαμπάκης, Χουτεσιώτης, Κότσι (80′ Φυλακούρης), Μόσχου, Ατσικνούδας, Ηρ. Σακελλάρης, Τσιβερδής

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments