Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ιστορική νίκη για το Νηρέα

Ιστορική νίκη για το Νηρέα

0
nireas atletico2
Dodekanisos

Την πρώτη του ιστορική νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας πανηγύρισε ο Νηρέας. Επικράτησε μέσα στον Θολό του τοπικού Δαμάγητου με 2 – 1 και έτσι έφθασε στους 5 βαθμούς ατενίζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκαν στο 10’ με σουτ του Τσίγκριλα (1 – 0), όμως οι φιλοξενούμενοι γρήγορα ανέβασαν στροφές και επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Έτσι στο 22’ ο Κοντογιάννης ανέτρεψε τον Σταυλά μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Κουτσουμπάρης κάνοντας το 1 – 1. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι πιο δυνατά όμως από το 60’ και μετά ο Νηρέας ισορρόπησε και πάλι και έφθασε στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος που του έδωσε και τη νίκη. Ήταν το 66’ όταν ο Σταυλάς έκανε μια σέντρα σουτ και η «χρυσή αλλαγή» ο Κώστας Χατζηδημητρίου έκανε την προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1 – 2).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μιχάλης Ράδος (Σπάρταλης, Παρτσακουλάκης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Κοντογιάννης, Γαζής (67΄ Σαλπιγγίδης), Νικολίκος, Ρόναλντ, Ντελλάκης, Στρατής, Γιαννακάκης (84’ Φρατζής), Σταυριανός, Παπαγεωργίου, Γρηγοριάδης, Τσίγκριλας
ΝΗΡΕΑΣ: Γιώργος Χατζηδημητρίου, Χατζηφούντας, Καρίνος, Τομάνι, Μοσκιού (78’ Μερκούρης Ζούρδης), Χρονόπουλος, Στούρης, Τσουβαλάς, Σταυλάς, Κουδούνης, Κουτσουμπάρης (50’ Κώστας Χατζηδημητρίου, 83’ λ.τ. Μιχάλης Καμπουράκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments