Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ισορροπημένος ο όμιλος μας»

«Ισορροπημένος ο όμιλος μας»

0
1
Dodekanisos

«Ισορροπημένο» χαρακτήρισε με δηλώσεις του τον όμιλο που συμμετέχει η Ρόδος, ο νέος προπονητής της ομάδας Ανδρέας Σταύρου. Συγκεκριμένα είπε:
«Μπορεί στον άλλο όμιλο να έχουν μπει τρεις ομάδες που έχουν για στόχο τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως ο δικός μας πιστεύω ότι έχει περισσότερες ισοδύναμες ομάδες. Τα πράγματα λοιπόν δεν θα είναι εύκολα. Εμείς πάντως κοιτάμε τι θα κάνουμε εμείς. Στην παρούσα φάση, είμαστε ουσιαστικά σε ανασύνταξη. Πρώτος και σημαντικός στόχος μας είναι να μπορέσουμε να κοιτάξουμε και να αξιοποιήσουμε τους πολλούς νεαρούς παίκτες που έχουμε στις τάξεις μας. Από εκεί και πέρα θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί. Στην πορεία μετά βλέπουμε. Προς το παρών δεν μπορούμε να πούμε τίποτε άλλο».
Μιλώντας για την επιπλέον μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας, τόνισε:
«Η ομάδα έχει κάποιο υλικό το οποίο όμως έχει αδυναμίες. Σίγουρα χρειαζόμαστε και άλλους παίκτες όμως τα πράγματα δεν είναι εύκολα και δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρουμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάρουμε ένα ή δυο παίκτες οι οποίοι πραγματικά θα μπορούν να κάνουν την διαφορά και να θα μας βοηθήσουν. Δεν πρόκειται να πάρουμε παίκτες απλά και μόνο για να λέμε ότι κάναμε μετεγγραφή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments