Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισοπεδωτικός ο ΑΟ Δικαίου

Ισοπεδωτικός ο ΑΟ Δικαίου

0
2
Dodekanisos
Ισοπεδωτικός ήταν ο Α.Ο Δικαίου στο σημερινό φιλικό με τον Ανταγόρα αφού οι “κυανόλευκοι” του Γιάννη Μανούσογλου συνέτριψαν με 8-0 τους “πράσινους” χαρίζωντας χαμόγελα στους 70 περίπου οπαδούς της ομάδας που έδωσαν το παρών στο γήπεδο Πυλίου.
Το πρώτο μέρος θα έλεγε κανείς ότι ο Δίκαιος το αντιμετώπισε σαν επίσημο παιχνίδι αφού έπαιζε 45 λεπτά σε φουλ ρυθμούς με τον Γιάννη Μανούσογλου να δοκιμάζει ένα σχήμα με κόφτη τον Μποιλή Ζ.,τους Φονσέκα και Μυλωνά μπροστά του,και τους Μπαρτσελό,Χατζηφούντα Χ. και Χατζηφούντα Μ. στην επιθετική τριάδα κάτι που έδειχνε να αποδίδει απόλυτα.
Απ’την άλλη μεριά ο Ανταγόρας προσπαθούσε κυρίως να “καταστρέψει” παρά να δημιουργήσει και οι επιλογές του κ.Μήτρου με μαν-του-μαν του Μέμα στον Φονσέκα και του Στεργαλλά στον Μπαρτσελό αποδείχτηκαν λανθασμένες αφού η ομάδα δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει καθόλου την μπάλα και την έχανε με ευκολία.
Στο δεύτερο μέρος ο Δίκαιος και πάλι μπήκε δυνατά πέτυχε άλλα τρία γκολ και στην συνέχεια ο ρυθμός λόγω και των πολλών αλλαγών έπεσε αισθητά.
Στον Ανταγόρα κατάφεραν στο τελευταίο τέταρτο να απειλήσουν την εστία του Α.Ο Δικαίου αλλά το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Φούκης κατέληξε άουτ.
Το γκολ της βραδιάς πέτυχε ο Σωτίρι,όταν σε σέντρα του Παπαδόπουλου οριζοντιώθηκε και με ανάποδο ψαλίδι δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ντιμιτρίεβιτς.Επόμενο φιλικό για τις δύο ομάδες και πάλι το Σάββατο.
Καλή ήταν η διαιτησία του κ.Γεωργιόπουλου αλλά και των βοηθών του Ατσαλάκη και Γιαμούζη.
Διαιτητές:Γεωργιόπουλος,Ατσαλάκης,Γιαμούζης
Α.Ο Δικαίου: Καραμούτας(60’Τσίκνης),Χατζηβασίλης(46’Παπαδόπουλος),Γκουντελίτσας(46’Σωτίρι), Μουνούχος,Πανόπουλος(60’Συντιχάκης),Μποιλής Ζ,Μυλωνάς,Φονσέκα(53’Πολίτης),Χατζηφούντας Χ.(48’Τσαλαπατάνης),Χατζηφούντας Μ(57’Κεφαλιανός),Μπαρτσελό
Ανταγόρας:Καλσάτος(46’Ντιμιτρίεβιτς),Βακουφτσής,Στεργιώνης,Μήτρου(46’Στεργαλλάς(55’Μπέκας),
Μπάση,Θεοδώρου(38’Εξήντας),Στεργαλλάς(22′ Φούκης),Ερνάλνο,Καραγιάννης(12’λ.τ Κώστογλου(64’Σπύρου)),Πλατέλλας,Μέμα
Το φιλμ του αγώνα
5′ Σέντρα του Μπαρτσελό γυριστό του Χατζηφούντα Μ. η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καλσάτου
6′ ΓΚΟΛ!!!Κάθετη του Πανόπουλου στον Μπαρτσελό ο οποίος έκανε το σουτ από πλάγια θέση ο Καλσάτος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Χατζηφούντας Χ. έκανε το 1-0.
18’Ο Πανόπουλος εκτέλεσε παράλληλα το φάουλ ο Φονέκα σούταρε στην κίνηση η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

20′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Μπαρτσελό ,ο Γκουντελίτσας έκανε την προβολή με την μπάλα να περνά λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καλσάτου.
27’ΓΚΟΛ!!! Κάθετη του Χατζηφούντα Μ. στον Μπαρτσελό που πρόλαβε την εξοδο του Καλσάτου και την πέρασε από πάνω του για το 2-0.
28’ΓΚΟΛ!!!Ωραία ατομική ενέργεια του Φονσέκα από τα αριστερά που μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε από τον Θεοδώρου με τον κ.Γεωργιόπουλο να δείχνει το σημείο του πέναλτι.Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος κάνοντας το 3-0.
35’Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μπαρτσελό απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Καλσάτος.
36’ΓΚΟΛ!!! Κάθετη του Χατζηβασίλη στον Μπαρτσελό που από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στην αντίθετη γωνία για το 4-0.
40’ΓΚΟΛ!!! Σέντρα του Πανόπουλου από αριστερά ο Χατζηφούντας Χ. με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλσάτου για το 5-0.
42′ Σέντρα σουτ του Πανόπουλου απέκρουσε δύσκολα ο Καλσάτος.
Ημίχρονο
47’ΓΚΟΛ!!! Ωραία εναλλαγή της μπάλας ανάμεσα σε Φονσέκα,Χατζηφούντα και Μπαρτσελό ο τελευταίος με σουτ από μακρινή απόσταση έκανε το 6-0.
51’ΓΚΟΛ!!!Λανθασμένη έξοδος από τον Ντιμιτρίεβιτς ο Χατζηφούντας Μ. κυνήγησε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα το 7-0.
59’Σουτ του Φούκη από τα όρια της περιοχής ελάχιστα άουτ.
61’Ο Μπαρτσελό εκμεταλεύτηκε το λάθος της άμυνας βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Ντιμιτρίεβιτς προσπάθησε να περάσει την μπάλα από πάνω του αλλά ο τερματοφύλακας του Ανταγόρα το κατάλαβε και μπλόκαρε σταθερά.
63’Εκτέλεση φάουλ από τον Μπαρτσελό ο Ντιμιτρίεβιτς απέκρουσε με την βοήθεια του δοκαριού.
65’ΓΚΟΛ!!! Σέντρα του Παπαδόπουλου από τα δεξιά ο Σωτίρι έκανε το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντιμιτρίεβιτς για το 8-0.
80′ Μακρινή μπαλιά του Στεργιώνη στον Ερνάλντο που έκανε το σουτ από πλάγια θέση η μπάλα κατέληξε άουτ.
82’Παράλληλη σέντρα του Τσαλαπατάνη στον Πολίτη που από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ.
86′ Κάθετη του Μυλωνά στον Κεφαλιανό ο οποίος από πλάγια θέση έκανε το σουτ και ο Ντιμιτρίεβιτς απέκρουσε σε κόρνερ.
88’Κάθετη του Φούκη στον Μέμα,ο οποίος έκανε το σουτ από πλάγια θέση με τον Τσίκνη με την βοήθεια του δοκαριού να απεκρούει σε κόρνερ.
89′ Μακρινό σουτ του Μπέκα απέκρουσε ο Τσίκνης.
90’Ο Φούκης έκλεψε την μπάλα από τα δεξιά,μπήκε στην περιοχή ο Κεφαλιανός τον ανέτρεψε με τον κ. Γεωργιόπουλο να δείχνει το σημείο του πέναλτι.Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα άουτ.

πηγή: www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments