Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισόπαλος ο Φοίβος

Ισόπαλος ο Φοίβος

0
Dodekanisos

Μετά από ένα αρκετά μέτριο παιχνίδι που έγινε στο Στάδιο «Ανταγόρας», ΑΕ Κως και Φοίβος έμειναν ισόπαλοι 0 – 0 και έτσι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. H ομάδα της Κρεμαστής άφησε δυο βαθμούς στο νησί του Ιπποκράτη μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Δόξας Καρδάμαινας στο γήπεδο της.
Το παιχνίδι δεν είχε να προσφέρει συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο που το παρακολούθησε, με εξαίρεση δυο περιπτώσεις στο τέλος όπου οι δυο ομάδες «φώναξαν» στη διαιτησία. Στο 86’ ο Οχτάρας πέτυχε γκολ το οποίος όμως ακυρώθηκε για οφσαϊντ, όπως στο 89’ ο Ορφανίδης σημείωσε τέρμα για λογαριασμό της ομάδας του αλλά δεν μέτρησε ποτέ για τον ίδιο λόγο. Είναι δυο περιπτώσεις που τόσο η ΑΕ Κως όσο και ο Φοίβος διαμαρτύρονται.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κακουλίδης (Γιαμουζής, Φραγκιαδάκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες
ΑΕ ΚΩΣ:: Δημητρίεβιτς, Νυστάζος, Δραμουντανής, Χιούσι, Ζαίμι, Ζιώγας, Οχτάρας, Κουρζής, Χατζηφούντας, Τογρού (74′ Τσιφτσίδης), Φονσέκα.
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Ταφάνι, Θεοδοσίου, Δαφερέρας, Παϊζάνος, Μπανουσάι (57′ Ορφανίδης), Αθανασίου, Μαντικός, Χατζησάββας (86′ Αζεμάι), Κιοσέογλου, Δράγκος (77′ Καρίκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments