Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ισόπαλος ο Ανταγόρας

Ισόπαλος ο Ανταγόρας

0
Dodekanisos

Ούτε κόντρα στον Αχαρναϊκό κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη ο Ανταγόρας που έμεινε ισόπαλος 1-1 με την αθηναϊκή ομάδα στο Νέο Στάδιο «Ανταγόρας». Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, οι δυο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ όμως οι αμυντικοί των δύο σωματείων ήταν σε καλή μέρα και εξουδετέρωναν τις επιθέσεις των αντίπαλων επιθετικών.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 57΄ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καλογερόπουλου από τον Κατσαμπελίδη, την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίκτης όμως η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Μακρή.
Δέκα λεπτά αργότερα ο Αχαρναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Αντωνίου αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη από το τσεπάκι του κ. Χαλδαίου. Ωστόσο, η αθηναϊκή ήταν αυτή που έφτασε πρώτη στο γκολ, καθώς στο 80΄ ο Βλαχονικολής εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήγε στον Καλογερόπουλο που με ωραία ατομική ενέργεια πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Το τελικό 1-1 σημειώθηκε από το Μ. Χατζηφούντα στο 85΄ όταν Χ. Χατζηφούντας σέντραρε για τον αδερφό του, ο τελευταίος πήρε την κεφαλιά και την έστειλε να αναπαυθεί στα δίχτυα του Γκολέμη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ανταγόρας: Μακρής, Ντεμκόλλη (71’Καραγιάννης), Γεωργοπάλης, Γεωργόπουλος, Κατσαμπελίδης, Χατζηφούντας Χ (87′ Χατζησουλειμάν), Κουκουλέκης, Πλύγκος (49′ Χατζηφούντας Μ), Κούτρας, Σκουλούδης, Λέτρος
Αχαρναικός: Γκολέμης, Μαγγίνης, Αντωνίου, Βαμβακέρης, Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος, Μερμύγγης, Καλογερόπουλος, Χριστόπουλος, Τσεβάς (79′ Ανυφαντής), Βλαχονικολής (86′ Καλαμακιώτης)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments