Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Ισόπαλοι Πάνθηρες και Κύπρος

Ισόπαλοι Πάνθηρες και Κύπρος

0
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν Πάνθηρες και Κύπρος σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα”.  Οι Πάνθηρες εμφανίστηκαν πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό κόντρα στην Κ18 του Ιάλυσου. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, κέρδισαν τις εντυπώσεις πρεσάροντας πολύ σωστά και βγαίνοντας μπροστά ορθολογικά, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στους αντιπάλους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η κούραση των παικτών του Σταμάτη Κουρδουνάκη αλλά και ορισμένες αλλαγές του τεχνικού Δημήτρη Σαλπιγτίδη, έδωσαν την ευκαιρία στην ΑΕ Κύπρου να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να φανεί πιο δραστήρια κυρίως στον επιθετικό τομέα. Δεν είναι τυχαίο το ότι ήρθε νωρίς η ισοφάριση, απόρροια της εικόνας του παιχνιδιού. Όσο περνούσαν τα λεπτά, ο ρυθμός έπεφτε σταδιακά, ενώ προς το τέλος οι Πάνθηρες προσπάθησαν να γίνουν και πάλι απειλητικοί χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σκοράρουν.

Στο 33′ από ωραία κάθετη πάσα του Καρπαθάκη, ο Βογιατζής πήρε τη μπάλα σε θέση φορ και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 1 – 0.
Στο 52′ μετά από σέντρα που έγινε από τα αριστερά, δεν έδιωξε κανείς και ο Κατσαμάκης με κοντινό δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τύρελη διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Τύρελης, Τσαουσάϊ, Ατσάς, Ματζαράϊ, Μουχαμεντάνι, Τσακμακίδης, Χάσα, Παπανικολάου, Γαϊτάνος, Βογιατζής, Καρπαθάκης (Έπαιξαν και οι Ισκάς, Γιώτας, Ντόντεφ, Βισβίκης και Τριανταφυλλίδης)
ΑΕ ΚΥΠΡΟΥ: Καμπούρης, Κωνσταντινίδης, Λαδάς, Κατσαμάκης, Βασιλείου, Κιάρρι, Γουλόπουλος, Τζεμανάκης, Βολιτάκης, Νικολάου, Ροδίτης (Έπαιξαν και οι Στάθης, Γιοβάνι, Μάγγος και Συμελίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments