Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισόπαλοι Ορφέας και Δόξα

Ισόπαλοι Ορφέας και Δόξα

0
orfeas_ethnikos
Dodekanisos

Ανικανοποίητοι έμειναν και οι δύο αντίπαλοι, από το τελικό 0-0 ανάμεσα σε Ορφέα και Δόξα Ψίνθου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων σήμερα το απόγευμα. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πάρουν την πολύτιμη νίκη και να διατηρήσουν «ζωντανές» τις όποιες ελπίδες έχουν για να σωθούν, ενώ οι φιλοξενούμενοι αν και πέτυχαν το στόχο του να μην ηττηθούν, έφυγαν από το γήπεδο με ανάμικτα συναισθήματα, αφού θα μπορούσαν να έχουν πάρει ακόμη και τη νίκη.
Η αλήθεια είναι ότι ο Ορφέας πέραν των απουσιών που είχε πριν το ματς, αντιμετώπισε προβλήματα και κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς ο Σαιμίρ αγωνιζόταν με διάστρεμμα από το 30ο λεπτό, ενώ οι Κουλουριώτης και Αστυπαλίτης συγκρούστηκαν σε μια φάση, με αποτέλεσμα ο πρώτος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για ράμματα στο φρύδι και ο δεύτερος να ζαλίζεται σε όλο το ματς.
Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να μην απειλούν τις αντίπαλες εστίες και το 0-0 να παραμένει φυσιολογικά μέχρι την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν με τους Ορφανό και Καραγιάννη, όμως οι προσπάθειες τους δεν βρήκαν στόχο με αποτέλεσμα το παιχνίδι να τελειώσει χωρίς τέρματα.
Ορφέας: Μπούζι, Σαιμίρ, Λεβέντης, Αστυπαλίτης (70’ Προβιάς), Πλύγκος, Βολονάκης, Ροδίτης, Αμπελάς, Αποστολόπουλος (60’ Χριστοφόρου), Αδάμου, Κουλουριώτης
Δόξα Ψίνθου: Χρυσανθής, Βιτσέντζος (80’ Γ. Καρίκης), Σταμούλης, Φυλακούρης, Τσίπα, Αλιάι (85’ Τσοπάνογλου), Τσούλλος, Καραγιάννης (70’ Ι. Καρίκης), Νικολός, Στάππας, Ορφανός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments