Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ισόπαλοι Ιππότες και Φοίβος (pics)

Ισόπαλοι Ιππότες και Φοίβος (pics)

0
3
Dodekanisos

«Λευκή ισοπαλία» παραχώρησαν Ιππότες και Φοίβος Κρεμαστής στο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ. Οι Ιππότες άρχισαν πιο δυναμικά τον αγώνα όμως ο Φοίβος μετά το 12’ βελτίωσε την εικόνα του και ισορρόπησε το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είχαν πιο κλασσικές ευκαιρίες με μοιραίο παίκτη τον Φερχάτι. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή, αφού αποβλήθηκε στο 72’ ο Γκούτσι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και έγιναν πιο δραστήριοι.
Μόλις στο 3ο λεπτό οι Ιππότες απείλησαν με τον Φερχάτι. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με δύο σουτ του Ορφανίδη και ένα του Καζούλλη (4΄,15’,19΄). Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μίτρο με ωραία ατομική προσπάθεια σούταρε πάνω από την αντίπαλη εστία. Ο Φερχάτι έχασε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ από ευνοϊκή θέση αλλά δεν τα κατάφερε (26,’29’). Έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίβος ήταν αυτός που δημιούργησε τις περισσότερες φάσεις. Στο 62’ο Μήτρου από καλή θέση έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ ενώ ο Ρουσάκης απείλησε με χλιαρό σουτ το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα (63’). Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες χάρη σε σουτ του Πανταζόπουλου και του Ορφανίδη (80’). Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Φοίβο χάθηκε στο 66’ όταν ο Αναγνώστου από θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Τη μοναδική φάση για τους Ιππότες έκανε ο Μίτρο με σουτ στο 81’.
Από την ομάδα των Ιπποτών καλύτερος ήταν ο Μίτρο ενώ από τον Φοίβο ο Καζούλλης. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Τσιγάρας, Αναστασοπούλου).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Φουκαράς, Φωτάρας, Γκούτσι, Νικολής, Καρελάς, Παλαιός, Μανωλάκης, Μαρίνος, Μίτρο, Χαραλάμπους, Φερχάτι. Έπαιξαν και οι Τσακίρης, Αρετόγλου, Μαρίνος
ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ: Μιχαήλ, Αναγνώστου, Μήτρου, Πανταζόπουλος, Ρουσάκης, Νικηταράς, Άγγελος, Καζούλλης, Ορφανίδης, Ζώτος, Ταουλλάρας. Έπαιξαν και οι Αναγνώστου, Καραμανλής

Παρασκευή Ματθαίου
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/varius/ippotes_foivos_efiviko/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments