Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισόπαλοι Δόξα και Άρης

Ισόπαλοι Δόξα και Άρης

0
doksa aris
Dodekanisos

Μετά από ένα παιχνίδι που είχε πολύ δυνατές μονομαχίες και σε γενικές γραμμές ήταν μοιρασμένο, Δόξα Ψίνθου και Άρης Αρχαγγέλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 στο γήπεδο της πρώτης. Μόλις στο 7’ ο Δ. Κωστομοίρης πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ μετά από ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή (1 – 0). Στο 36’ ο Πευκιανάκης με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1 – 1 αλλά στο 64’ ο Μαρκόπουλος με κεφαλιά έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του (1 – 2). Το τελικό 2 – 2 διαμόρφωσε ο Κυρίτσης στο 65’ με πολύ δυνατό σουτ.
Στο 82’ ο Κωτσίκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάζαρος Δουλγέρης (Σάββενας, Ε. Λάμπρου). Στο 86’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα ο Καλημέρης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Ζούρδης, Μπατέστας, Χατέμ, Μαριάς, Σταμούλης, Κυρίτσης, Τσοπάνογλου (77΄Πλύγκος Μ.), Κωστομοίρης Δ., Ορφανός, Μανέττας (65΄Μπαρμπαντώνης), Τσούλος Γ. (37΄λ.τ. Καλόψυχος).
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής, Κωτσίκος, Πευκιανάκης (58΄Φαρμακαλής), Δημητριάδης (90΄Γιωργάς), Χατζηνικόλας, Κοντόγιαννος, Σκυλλαράκης (77΄Σαπαλίδης), Μαρκόπουλος, Λαμπριανός, Στάππας, Καλημέρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments