Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ισόπαλοι ΑΕ Κατταβιάς και Ποσειδώνας

Ισόπαλοι ΑΕ Κατταβιάς και Ποσειδώνας

0
katavia poseidonas
Dodekanisos

Με ένα βαθμό έφυγαν από το Ενωσιακό γήπεδο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Καλλιπάτειρα» στη Ρόδο, οι ομάδες της ΑΕ Κατταβιάς και του Ποσειδώνα Καρπάθου, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση έληξε με σκορ 1-1. Το παιχνίδι δεν ξεπέρασε τα μέτρια επίπεδα σε ποιότητα με τις ομάδες να έχουν πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις τους παρά την θέληση που είχαν οι ποδοσφαιριστές να παρουσιάσουν καλό θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή ενώ στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έδειξαν καλύτερο πρόσωπο. Το 0 – 1 σημειώθηκε στο 23΄ όταν ο Κούτολος μπήκε στην περιοχή από αριστερά και ανατράπηκε από τον Καβάζη με τον διατητή Δουλγέρη να καταλογίζει το πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Χατζημανώλης και έδωσε το προβάδισμα στον Ποσιδώνα. Η ΑΕ Κατταβιάς ισοφάρισε σε 1-1 στο 44΄όταν ο Τόσκα άλλαξε την μπάλα με τον Μακριά κι εκείνος την έστρωσε δεξιά στον επερχόμενο Μερκούρη που με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα, παρά την προσωρινή απόκρουση του Μαργαρίτη. Στο δεύτερο μέρος οι αντίπαλοι κυνήγησαν το δεύτερο γκολ με τους γηπεδούχους να κινούνται καλύτερα αλλά όσες προσπάθειες κι αν έγιναν δεν βρήκαν στόχο.
Διαιτησία: Δουλγέρης- Χαρισμανίδης- Καλκαβούρας.
Α.Ε. ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Οικονόμος, Φυντικάκης (46΄ Τσακμακίδης), Μάτσης, Αμοιρόπουλος, Γεωργίου, Καβάζης, Μακριάς (67΄Καβουκλής), Μερκούρης (84΄ Τριαλώνης), Νίκας, Τόσκα, Κουμπιάδης
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Μαργαρίτης, Μπαριαμάϊ, Κούτολος, Σπανός Ι., Χατζημανώλης, Μαντιναίος (58΄Φουντής), Τσαβάλης, Νασόπουλος, Σπανός Εμμ., Πανάρετος (79΄Μικροπαντρεμένος), Χριστοδούλου (72΄Σταυριανός)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments