Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ισόπαλο το τοπικό ντέρμπι

Ισόπαλο το τοπικό ντέρμπι

0
Dodekanisos

Δεν ανέδειξε νικητή το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ιάλυσο και τον Διαγόρα που έγινε στο «Οικονομίδειο». Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1 – 1 και μοιράστηκαν τους βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν μέτριο στο μεγαλύτερο του διάστημα και δεν είχε η αλήθεια να προσφέρει πολλές συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο που έδωσε το παρών στο γήπεδο για να το παρακολουθήσει. Ο Ιάλυσος έδειξε να μπαίνει καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, με τον Διαγόρα να ισορροπεί στη συνέχεια και τελικά να ανοίγει το σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Οι «ερυθροκίτρινοι» έδειξαν να πατούν καλύτερα και στο ξεκίνημα της επανάληψης, φθάνοντας μάλιστα πολύ γρήγορα στην ισοφάριση. Η ποιότητα και ο ρυθμός του αγώνα από εκεί και πέρα έπεσαν χωρίς να γίνει κάτι άλλο ιδιαίτερα σημαντικό στο παιχνίδι και τις δυο ομάδες να παίρνουν την ισοπαλία.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 26’ ο Μαραγκουδάκης πήρε τη πάσα από τον Νατσιόπουλο και μπήκε επικίνδυνα από τα αριστερά στην περιοχή κάνοντας το γύρισμα αλλά ο Προβατίδης έδιωξε σε κόρνερ πριν ο Μαρτσάκης γίνει απειλητικός.
Στο 28΄ο Τριποτσέρης πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω τροφοδοτώντας ουσιαστικά τον Μπουρλάκη ο οποίος βγήκε σε θέση τετ α τετ και σούταρε αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 29′ ο Νατσιόπουλος έκανε λάθος και ο Μπουρλάκης κέρδισε τη μπάλα κάνοντας το σουτ από το ύψος της περιοχής χωρίς όμως να βρει στόχο.
Στο 40′ ο Ρεκλείτης έκανε μια εξαιρετική πάσα στην πλάτη της άμυνας του Διαγόρα στον Χειμωνέττο, Αυτός μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυνόμενο και να καταλήγει στα δίχτυα ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε διότι ο \”βοηθός\” υπέδειξε οφσαϊντ τον Χειμωνέττο.
Στο 47′ (καθυστερήσεις ημιχρόνου) ο Κέρη εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά μέσα στην καρδιά της άμυνας όπου μάλλον από κεφάλι αμυντικού Ιάλυσου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0 – 1.
Στο 48’ ο Σερτζίνιο πήρε τη μπάλα σε θέση αριστερά στην μεγάλη περιοχή και με ωραίο πλασέ στην αριστερή γωνία έκανε το 1 – 1.
Στο 64’ ο Κέρη πήρε τη μπάλα σε θέση μέσα αριστερά αλλά την τελευταία στιγμή του έφυγε το κοντρόλ και μπλόκαρε ο Ανδρούτσος
Στο 72’ μετά από λόμπα προς την περιοχή του Ανδρούτσου, η μπάλα έφθασε στον Γλυνό σε θέση τετ α τετ αλλά αυτός πιέστηκε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πλασάρει (έπεσε στο έδαφος) και έτσι να χαθεί η ευκαιρία.
Στο 87’ ο Νατσιόπουλος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά με τη μπάλα να «γλύφει» το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παρχαρίδης από τον Σύνδεσμο της Δράμας και «βοηθοί» του ήταν οι Νικολάου (Αθήνα) και Καραθανάσης (Ανατολική Αττική)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Τριποτσέρης (88’ Τερζίου), Μαραγκουδάκης, Γιώργου, Χειμωνέττος (82’ Κουγιός), Ρεκλείτης, Νατσιόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μαρτσάκης, Σερτζίνιο (66’ Αυγενικού), Χατζηδίμπας
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Κέρη (91′ Μκρτσιάν), Μπελέρης (73’ Αθανασίου), Μπουρλάκης (64’ Γλυνός), Μπαρμπαρούσης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments