Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής

Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής

4
rodos foivos
Dodekanisos

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Η Ρόδος και ο Φοίβος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα και πήραν από έναν βαθμό. Το παιχνίδι ήταν μέτριο στην μεγαλύτερη του διάρκεια με τους «πράσινους» πάντως να έχουν μια ελαφρά υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαν πολλές ευκαιρίες όμως από την άλλη δεν απειλήθηκαν κιόλας από τους αντιπάλους τους. Στο δεύτερο ημίχρονο, από το 60’ και μετά ο Φοίβος ήταν καλύτερος και πίεσε τη Ρόδο χωρίς όμως να μπορέσει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Το φιλμ του αγώνα
15’ Σέντρα του Ορφανίδη από δεξιά, ο Γκινής έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, όμως δεν το «έπιασε» καλά και ο Μπιλιάς μπλόκαρε.
33’ Ωραία προσπάθεια του Ευγενικού που ξεκίνησε από το κέντρο, έφτασε στο ύψος της περιοχής, έκανε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
52’ Βολέ του Μπιλιά, ο Παπαδημητρίου έβαλε ωραία το σώμα του και πήρε τη μπάλα φεύγοντας μόνος απέναντι στον Λουτριώτη, σούταρε από το ύψος της περιοχής, όμως αστόχησε.
60’ Προσπάθεια και πάσα του Δελαπόρτα στον Γκινή, αυτός έκανε το διαγώνιο σουτ από δεξιά, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
70’ Εκτέλεση φάουλ του Αξιώτη, ο Γκινής έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω με τον Μπιλιά να μπλοκάρει στη γωνία του.
87’ Κάθετη του Δελαπόρτα στον Γκινή που έφυγε μόνος με τον Μπιλιά, επιχείρησε το σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Λάζος, Μπερδεμπές). Ο Φοίβος ζήτησε πέναλτι σεένα μαρκάρισμα του Γκινή στο 75’.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Μπιλιάς, Βιτζέντζος, Καμπούρης, Παπαδόπουλος, Σ. Καντιμοίρης, Παπαδημητρίου (75’ Γιωργάς), Γκάιδας, Ευγενικός, Ταγκάεβ (86’ Ορφανός), Κουρέτας, Γ. Καντιμοίρης (62’ Αμανατίδης)
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Γεωργαντζιάς, Ορφανίδης, Θεοδοσίου, Αγγελόπουλος (89’ Πεταυράκης), Μπιλιάς, Κακαζούκης (65’ Τζαφέρης), Τζιβίλογλου, Αξιώτης, Δελαπόρτας, Γκινής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FOIVARA
FOIVARA
10 years ago

6-2 O FOIVOS ME TON KONTO – HMERA
0-0 ME TON IDEA – NYXTA

TA SXOLIA DIKA SAS

EL Pacho
EL Pacho
10 years ago

δεν ειναι ιδια τα ροστερ τον δυο ομαδων οπως τον πρωτο αγωνα

Κ.Σ -4-
Κ.Σ -4-
10 years ago

για την ατμοσφερα που καναμε κανεις ομος δεν λετε μ@@@ια

kostakis
kostakis
10 years ago

proti fora ida proponiti na exei stin thesi tou deksiou mpak aristeropodaro(mpilia)kai na exei ston pagko 3 pextes pou i thesi tous einai deksi mpak(xristodoulou,tzaferi,dimitropoulo)!! ti na sinevi arage???to xartaki pou pire apo tous pragmatikous proponites tou foivou eixe lathos mesa???????