Αρχική Αθλητικά νέα Ισοπαλία(1-1) των δικηγόρων Ρόδου-Βόλου

Ισοπαλία(1-1) των δικηγόρων Ρόδου-Βόλου

0
Dodekanisos

Άφησαν τις αίθουσες των δικαστηρίων οι δικηγόροι της Ρόδου και του Βόλου και μπήκαν στο γήπεδο για να διεκδικήσουν την νίκη σε παιχνίδι του δικού τους πρωταθλήματος.Οι αντίπαλοι  κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες στο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Κοσκινού, το περασμένο Σάββατο, αλλά έληξε ισόπαλο με 1-1.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να χάνουν κάποιες καλές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ και να θέσουν τις βάσεις για την νίκη, όμως στην τελική προσπάθεια οι παίκτες δεν ήταν εύστοχοι, και έτσι οι Ροδίτες με τους Βολιώτες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, όμως η ομάδα των δικηγόρων του νησιού μας κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Τσιλίκης με πλασέ. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα οι δικηγόροι του Βόλου κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Δανόπουλου και τελικά καμία ομάδα δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την νίκη.

Διαιτησία Καραγιάννης-Τσέτσος-Πλάτσης.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΡΟΔΟΥ: Λαμπαδάκης, Λυριστής, Ψύλλου, Μεϊμάρης, Ζωφραφίδης, Παπαϊωάννου, Βλάχος, Μπέης, Τσιλίκης, Τσούλος, Σαλαμαστράκης.

Επίσης έπαιξαν και οι Νάσιος, Λόγγος, Σαρής.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ  ΒΟΛΟΥ: Γούσης, Τσούκας, Κασάπης, Λυμπερόπουλος, Τσάτσος, Μόσχος, Μπάτης, Βολιώτης, Δανόπουλος, Κανταρτζής, Τσιαμήτας.

Επίσης έπαιξαν και οι Αρβανιτόπουλος, Σολιδάκης, Σκαλίμης, Μπακαλιάνος, Κανέλλης, Σαράφης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments