Αρχική Αθλητικά νέα Ισοπαλία στους “Ζωσιμάδες”

Ισοπαλία στους “Ζωσιμάδες”

0
Dodekanisos

Ισόπαλη και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1) ολοκληρώθηκε και ο δεύτερη εφετινή αναμέτρηση του πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο, που διεξήχθη στους «Ζωσιμάδες» για την 18η αγωνιστική της Super League. 

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν κατόρθωσε να αξιοποιήσει την ανωτερότητά του και να κάνει ακόμη ένα βήμα για την κατάληψη της τέταρτης θέσης. Στον αντίποδα ο Ατρόμητος έφυγε με έναν σημαντικό βαθμό από μια δύσκολη έδρα στο ντεμπούτο του Chris Coleman στην άκρη του πάγκου του.

Ελλάδα
Μοιρασιά στους «Ζωσιμάδες» για ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο
Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022, 21:32
 
 

Ισόπαλος και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1) ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος εφετινός αγώνας πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο, που διεξήχθη στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν κατόρθωσε να αξιοποιήσει την ανωτερότητά του και να κάνει ακόμη ένα βήμα για την εδραίωση στην τέταρτη θέση, ενώ το συγκρότημα της Ηπείρου έφυγε με έναν σημαντικό βαθμό από μια δύσκολη έδρα και πήρε ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας και της προσπάθειας απεμπλοκής του από τις τελευταίες θέσεις.

Ο αγώνας άρχισε με τρομερό ρυθμό, αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, φτάνοντας τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα. Πριν όμως προλάβουν να χαρούν οι «κυανόλευκοι», στο 3΄ ο Περέα ισοφάρισε για τον ΠΑΣ με κεφαλιά-ψαράκι στη σέντρα του Σάλιακα, φτάνοντας επίσης τα έξι γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια ο ΠΑΣ πήρε τα ηνία του αγώνα, απειλώντας σε αρκετές περιπτώσεις. Ωστόσο είτε η μπάλα κατέληγε εκτός εστίας ή πάνω στον απροσπέλαστο Γιαννιώτη. Στο 42ο λεπτό ήταν η σειρά του Ατρόμητου να χάσει μεγάλη ευκαιρία, όταν Στρούγγης βγήκε τετ – α – τετ με τον  Σούλη και ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ απομάκρυνε σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν επιθετικός μονόλογος για τον ΠΑΣ. Στο 48΄ ο Μπρένερ έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ που έπιασε έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γιαννιώτης. Ενώ το ίδιο έκανε στο 59΄ σε σουτ του Σάλιακα, όπως και στο 71΄ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του δεξιού μπακ των γηπεδούχων.

Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου ήταν ανίκητος και μάλιστα στο 75΄ απέκρουσε και το δυνατό σουτ του Καραχάλιου στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευάγγελος Μανούχος

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Καραχάλιος, Γκαρντάβσκι, Στάνκο, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα (63΄ Λώλης), Περέα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  (Chris Coleman): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Γκαλβάο, Στρούγγης, Ντένιτς, Καρτάλης (66΄ Χαρίσης), Σάλομον, Σπιριντόνοβιτς (66΄ Μουνίθ), Μπεντινέλι (88΄ Νταβιώτης), Κουλούρης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments