Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στο Παραδείσι

Ισοπαλία στο Παραδείσι

0
kleanthis_foivos
Dodekanisos

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι του Δήμου Πεταλούδων καθώς Κλεάνθης Παραδεισίου και Φοίβος Κρεμαστής έμειναν ισόπαλοι στο 1 – 1. Το παιχνίδι που έγινε σήμερα (Παρασκευή) στο Παραδείσι, άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1. Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Μανώλης Μίαρης ο οποίος στο 25′ ακύρωσε κανονικό γκολ του Φοίβου για επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα Σαββιδάκη που όμως δεν έγινε ποτέ. Το παιχνίδι ήταν μέτριο έως κακό στο μεγαλύτερο του διάστημα και το σίγουρο είναι ότι δεν το ευχαριστήθηκε ο πολύς κόσμος που έδωσε το παρών στο γήπεδο. Ανάμεσα τους ήταν και ο πρών διαιτητής Κύρος Βασσάρας που παρακολούθησε το παιχνίδι.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 15’ ο Αμπελάς εκτέλεσε από πλάγια ένα φάουλ αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 17’ ο Βασιλείου εκτέλεσε φάουλ και ο Στρατης από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ είχε πλάτη στην εστία έκανε μια πολύ ωραία γυριστή κεφαλιά αλλά δεν βρήκε τον στόχο διότι ο Σαββιδάκης ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 25’ ο Δημητρόπουλος επιχείρησε μια σέντρα από τα δεξιά. Η μπάλα πήρε πολύ ύψος λόγω τιου ανέμου και η πορεία της αιφνιδίασε τον Σαββιδάκη ο οποίος επιχείρησε άστοχη έξοδο. Ο Λευτέρης Δράκος προσπάθησε να επωφεληθεί πηδώντας όμως ούτε και αυτός βρήκε τη μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στα δίχτυα. Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, σφυρίζοντας επιθετικό φάουλ στον επιθετικό του Φοίβου.
Στο 33’ ο Φυλακούρης πηδώντας πιο ψηλά από όλους έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος διώχθηκε από τον Κουτσουμπάρη.
Στο 37’, ο Αμπελάς έκανε ωραία μια σέντρα από τα αριστερά και ο Πάττας που «τρύπωσε» στην άμυνα των φιλοξενούμενων κατάφερε με προβολή να στείλει τη μπάλα στη γωνία του Τζουμάκα «ανοίγοντας» έτσι το σκορ (1 – 0)
Στο 40’ Ο Παπακωνσταντίνου μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και σούταρε διαγώνια, στέλνοντας όμως τη μπάλα άουτ.
Στο 55’ ο Φυλακούρης έκανε σοβαρός λάθος στην προσπάθεια του να μεταβιβάσει τη μπάλα σε συμπαίκτη του. Ο Καλημέρης πήρε τη μπάλα και αμέσως πάσαρε στον Αμπελά ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, ωστόσο το πλασέ του δεν είχε ευτυχή κατάληξη για αυτόν καθώς η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι της εστίας.
Στο 74’ ο Σωκράτης Ορφανίδης επιχείρησε μια σέντρα προς το πίσω δοκάρι από τοι ύψος σχεδόν της περιοχής. Εκεί βρέθηκε ο Δημητρόπουλος ο οποίος ευνοήθηκε από την κόντρα με τον Σαββιδάκη (προσπάθησε να διώξει) και έσπρωξε  τη μπάλ στα δίχτυα (1 – 1).
Στο 77’ μετά από εκτέλεση φάουλ μέσα στην περιοχή του Κλεάνθη, ο Φυλακούρης πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 87’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Στρατής για αντικανονικό μαρκάρισμα. Και αυτή η απόφαση, αμφισβητήθηκε έντονα από τον Φοίβο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαββεδάκης, Καρακώστας, Χατζηθεοδωράκης (84’ Πάπα), Γκάιδας, Σάββενας, Κουτσουμπάρης, Παπακωνσταντίνου, Σπάρταλης, Πάτας, Καλημέρης (75’ Αναστασάκης), Αμπελάς (80’ Σαρικάς)
ΦΟΙΒΟΣ: Τζουμάκας, Καρύδης, Βασιλείου (53’ Μπιλιάς, 59’ Μαννάκης), Φυλακούρης, Πάρις Δράκος, Ντόστι, Στρατής, Σάββενας, Σωκράτης Ορφανίδης, Δημητρόπουλος (80’ Χριστοδούλου), Λευτέρης Δράκος

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments