Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στο παρά “τσακ”

Ισοπαλία στο παρά “τσακ”

0
fasi_maxlis
Dodekanisos
Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, ούτε αυτός που έχει τις κλασικές ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι η μπάλα να μπει στα δίχτυα και οι Ιππότες δυσκολεύτηκαν πολύ για να την βάλουν. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τη μπάλα απλώς να ανεβοκατεβαίνει χωρίς  να γίνεται η φάση που να δίνει ενδιαφέρον και χρώμα στη αναμέτρηση. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι τα έφεραν από δω τα έφεραν απο κει και εντέλλει προηγήθηκαν , όμως η χαρά τους δε κράτησε για πολύ καθώς ο Αποστόλου τους έκανε τη ζημιά τη στιγμή που όλα θεωρητικά είχαν τελειώσει.

Φάσεις / γκολ
16′ Ο Μάχλης από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ.
36′ Ο Συμεωνίδης με ατομική προσπάθεια έφυγε απ’ τα πλάγια, έβγαλε τη σέντα στην καρδιά της άμυνας , αλλά δε βρήκε στήριγμα και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.
61′ Ο Εμίρογλου άλλαξε το παιχνίδι με το Μάνο ο τελευταίος έκανε το σουτ που έδιωξε ενέλπιστα με το πόδι ο Γιαννουγλούδης.
65′ Ο Μάνος μετά από σέντρα του Κοκκιαντώνη με δυνατό διαγώνιο σουτ ανάγκασε τη μπάλα να γλείψει το οριζόντιο δοκάρι και να βγει άουτ.
76′ Ο Πλαγγέντης έβγαλε σέντρα στην καρδιά της άμυνας και ο Μάνος στη κίνηση με καρφωτή κεφαλιά την έστειλε στο αριστερό κάθετο δοκάρι ,με τους αμυντικούς στη συνέχεια να αποκαμρύνουν.
77′ Ο Ερμίρογλου τροφοδότησε τον Μάνο στα δεξιά και με πλασέ άνοιξε το σκορ 0-1.
90′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά η μπάλα χτύπησε σε σώματα αμυντικών , βρέθηκε στα πόδια του Αποστόλου ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη σούταρε αιφνιδιάζοντας τον Κουμέντο και ισορροπώντας το παιχνίδι, 1-1.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Τσοπανάκη, Βουτσά, Κοσκινά.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Γεωργάς, Φραγκάκης , Συμεωνίδης και από τους φιλοξενούμενους οι Εμίρογλου, Κοκκιαντώνης και Πολυχρόνης.

Π.Α.Σ.Ασκληπειού: Γιαννογλούδης, Τσιαντούλας, Ταμπουράς, Λεβέντης, Σαββίδης, Γεωργαλλής(46′ Κουκουτσέλα), Σκαρτάδος (72′ Αποστόλου), Φραγκάκης, Γεωργάς, Μπαμπάκος(57′ Καρπάτσης).

Ιππότες: Κουμέντος, Μαρίνος, Κοκκιαντώνης, Τσίρκος, Λαμπούδης, Ιρίμια, Πολύχρόνης(46′ Τζάρτζαλος), Μάχλης, Πλαγγέντης, Εμίρογλου(84′ Παπαδόπουλος), Μάνος(89′ Ηλιακώστας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments