Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ισοπαλία στο Κερατσίνι

Ισοπαλία στο Κερατσίνι

0
ialisos logo
Dodekanisos

Με ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της  Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ο Ιάλυσος. Οι «ερυθροκίτρινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 στο Κερατσίνι σε παιχνίδι που έδωσαν απέναντι στην ομώνυμη τοπική ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι χωρίς να εντυπωσιάσουν είχαν σε γενικές γραμμές την υπεροχή και μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ στο 20’ με μια σέντρα σουτ του Μπερνιδάκη. Οι «ερυθροκίτρινοι» μετά τα πρώτα τριάντα λεπτά φάνηκαν πιο απειλητικοί και έφθασαν κοντά στο γκολ με μια κεφαλιά του Πόποβιτς που όμως δεν βρήκε το στόχο της.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Ιάλυσου ανέβασαν κατά πολύ στροφές και μάλιστα σε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα έλεγξαν το παιχνίδι και πίεσαν τους γηπεδούχους. Η ισοφάριση ήρθε στο 80’ όταν ο Τσουμάγκας έκανε τη σέντρα και ο Βαττής που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας άθελα του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Λίγο πριν από το φινάλε ο Ιάλυσος «ακούμπησε» το 1 – 2 όμως ο Μπεγλετσής από πολύ κοντά ατύχησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπότος, Τσουβαλτσίδης, Λίτσης (63′ Σιγάλας), Βαττής, Σκεντεράι, Παπασπύρος (81′ Πασαλίδης), Ντούλιας (90+1′ Γιάνος), Καλογιάννης, Μπερνιδάκης, Γκιάτης (74′ Διάκος)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Τσουμάγκας, Τσούπρος, Αρχοντούλης, Πετρούσης, Δήμας, Βλάχος (71′ Μπλεγκλετσής), Δελαπόρτας, Πόποβιτς, Παφιάκης (88′ Σπάρταλης), Καμπλιώνης (74′ Φαβάλι)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments