Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στο Γεννάδι

Ισοπαλία στο Γεννάδι

0
6
Dodekanisos

Γεννάδι: Γιάννης Αρνάς

Άλλη μια ισοπαλία, την έκτη από το ξεκίνημα της χρονιάς παραχώρησε ο Κολοσσός Κάστρου. Αυτή τη φορά η ομάδα της Παλιάς Πόλης έμεινε στο 1 – 1 στο Γεννάδι στο παιχνίδι με την τοπική Ομόνοια στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (όμιλος Ρόδου). Μάλιστα, η ομάδα του Κώστα Πάττα που από το 75’ και μετά ανοίχθηκε πάρα πολύ στην προσπάθεια της να πάρει τους τρεις βαθμούς, κινδύνευσε άμεσα να δεχθεί και δεύτερο τέρμα και να χάσει το παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο παιχνίδι και το τελικό 1 – 1 μάλλον θα πρέπει να κρίνεται δίκαιο. Ο Κολοσσός ήταν η ομάδα που συνολικά είχε την υπεροχή όμως ήταν φλύαρος. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα με το ξεκίνημα της επανάληψης και έχοντας και τον άνεμο υπέρ τους θα έλεγε κανείς πως θα μπορούσαν να γυρίσουν το παιχνίδι. Όμως δε μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες απέναντι στα αντίπαλα καρέ.
Τα γκολ
Στο 43’ ο Στογιανόφσκι με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Καρπαθάκη και έκανε το 1 – 0.
Στο 46’ μετά από μακρινή μπαλιά του Δραγάτη, ο Τριπολίτης με ένα πλασέ πάνω στην κίνηση έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).
Άλλες φάσεις
35’ σουτ του Κώστα δεξιά μέσα από την περιοχή απομάκρυνε εντυπωσιάκα ο τερματοφύλακας
65’ δυνατό σουτ του Δραγάτη από ύψος της μεγάλης περιοχής στο δεξί «παραθυράκι» όμως απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπαϊράμης.
80’ σουτ του Πιζήμολα Ι. Σ. μέσα από την περιοχή έδιωξε ο Καρπαθάκης σε κόρνερ δύσκολα. Μετά την εκτέλεση, η άμυνα απόκρουσε τη μπάλα και αυτή έφθασε στον Στογιανόφσκι που έκανε το πλασέ. Ο Καρπαθάκης απόκρουσε όμως η μπάλα όχι μόνο δεν απομακρύνθηκε αλλά στρώθηκε και στον Διαμαντή ο οποίος από κοντά έκανε ένα αδύναμο πλασέ στέλνοντας τη μπάλα πάνω στην Καρπαθάκη. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
90’ ατομική προσπάθεια του Πιζήμολα Ι. Σ. ο οποίος πάσαρε στον Ανανιάδη και αυτός με τη σειρά του «έστρωσε» στον Καπιώτη. Ο τελευταίος ενώ ήταν μόνος απέναντι στον Καρπαθάκη σούταρε αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το κάθετο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
95’ δυνατό σουτ του Έλληνα έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Καλή ήταν η διαιτησία του Βαγγέλη Κατσιδώνη (Αυγερινού, Αχιολάς).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μπαιράμης Θ. Σκ. (67’ λ.τ. Κρητικός), Κλημαντής Κ., Χατζηκώστας, Μπαιράμης Μ. Σκ., Πιζήμολαςς Σ. .Σ, Μπαιράμης Στ., Αντωναράς, Διαμαντής (85’ Καπιώτης), Στογιανόφσκι, Πιζήμολας Ι. Σ., Κλημαντής Ι. (72’ Ανανιάδης)
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καρπαθάκης, Σαββίδης (80’ Πλαγγέντης), Χατζησεβαστός, Μαννάκης Ε., Έλληνας, Μαννάκης Φ., Αγγελάκης, Δραγάτης, Κώστας, Οικονομίδης (46’ Αντωνούρης), Τριπολίτης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments