Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στο Ενωσιακό

Ισοπαλία στο Ενωσιακό

0
dorieas_diaitites_frag
Dodekanisos
Στο «στείρο» 0-0 έμειναν Δωριέας και Πολύστρατος στο Ε.Α.Κ. σε παιχνίδι για την 17η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας. Ο Δωριέας ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως απέναντι σε μια ομάδα που παρατάχθηκε με μόλις δέκα παίκτες, δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που όπως έδειχνε η εικόνα του ματς θα του έδινε και τη νίκη. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν και έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, με μεγαλύτερη αυτή του Μανδουράρη στο 12’, ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Χαλκιόπουλου. Ο τερματοφύλακας του Πολύστρατου ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και από τους καλύτερους της αναμέτρησης, καθώς κατέβασε τα «ρολά» και σε πολλές φάσεις αποσόβησε το γκολ για τους φιλοξενούμενους. Ο Δωριέας αν και προσπάθησε να φτάσει στη νίκη, «έπεσε» πάνω στην καλά οργανωμένη άμυνα του Πολύστρατου. Διαιτήτευσε ο κ. Φραγκίνης με βοηθούς τους κ. Μπερδεμπέ και Χαλικιά.
Δωριέας: Θεοτοκάτος, Νουρεδίν, Σκεύης, Ντάκος, Μανδουράρης, Ταφάνι (35’ Κώτσης), Παπουτσάκης, Νικόλοβ, Ντερομενάης, Καλιουτσης (70’ Ροδίτης), Ατσάς (33’ Τζοβάλιν)
Πολύστρατος: Χαλκιόπουλος, Μαλέμπης, Αναστασάκης, Ν. Μοσχούς, Γεωργαλλλής, Διακοσάββας, Σολωμός, Πολυχρόνης, Γκιούντιτσε, Ε. Μοσχούς
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments