Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στις Φάνες

Ισοπαλία στις Φάνες

0
1
Dodekanisos

Ισόπαλοι στο 1-1 έμειναν Ευκλής και Σύμη στο γήπεδο των Φανών , στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 8ης  αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Δωδεκανήσου. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Ευκλής δεν ξέφυγε από τον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο κατάφερε να πάρει το δεύτερο πόντο του στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Σύμη έφτασε τους 10 βαθμούς και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, χάνοντας καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ , ενώ από την άλλη οι παίκτες της Σύμης προσπαθούσαν κυρίως με παιχνίδι αντεπιθέσεων να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου τέρματος. Εντούτοις ο Ευκλής ήταν αυτός που κατάφερε να κλείσει σε θέση οδηγού το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεσή τους για να φτάσουν στην ισοφάριση και τα κατάφεραν, ωστόσο, δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο άλλο τέρμα και το μεταξύ τους 1-1 έμεινε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Διαμαντέας, με βοηθούς τους Κυρίτση και Μαυρουδή.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ευκλής: Τσαλίκης, Χατζηδημητρίου, Μπερετούλης (69΄ Κόκκαλης), Σιαναβέλης, Μακαρούνας (29΄ Σαββάκης), Μαριέττης (75΄ Καφές), Χεινάκης, Χατζηδημητρίου, Αγγέλης, Λάος.
Σύμη: Χατζηπέτρου, Τσαουσέλλης, Καψής, Στεφάνου Χρ, Ζουρούδης, Τσιρώνης (75΄ Καλίαρος), Χατζηιωάννου, Λεβεντέρης, Καραβαΐλης (55΄ Τσίκκης), Χάσκας (58΄ Παπανικολάου), Στεφάνου Α.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments