Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στην Ψίνθο

Ισοπαλία στην Ψίνθο

0
doksa_kardamainas_doksa_psinthou
Dodekanisos

Ακόμη ένα εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Ψίνθου, όπου η Δόξα και ο Αστέρας Παστίδας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 σε ένα πολύ όμορφο ματς με πολλές φάσεις και πλούσιο θέαμα, για την 5η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας.
Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ψίνθου με στόχο να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και το κατάφεραν αποζημιώνοντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν εκεί. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Στάππας στο 25ο λεπτό με σουτ, ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Παπαχριστοδούλου ισοφάρισε για τον Αστέρα στο 38’.
Οι γηπεδούχοι ξαναπήραν το προβάδισμα στο 64ο λεπτό με τον Φράγκο, για να έρθει ένα λεπτό αργότερα ο Καψαλάκης και να ισοφαρίσει εκ νέου σε 2-2, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό σκορ της συνάντησης.
Ο Αστέρας πάντως έχει σοβαρά παράπονα από τον διαιτητή Φραγκιαδάκη, καθώς οι άνθρωποι του θεωρούν ότι δεν δόθηκαν δύο πέναλτι, μια κόκκινη κάρτα σε παίκτη της Δόξας, ενώ ακυρώθηκε γκολ των Παστιδενών.
Δόξα Ψίνθου: Χρυσανθής, Πατέστα (65’ Γ. Καρίκης), Σταμούλης, Τσούλος, Τσίπα, Γ. Ορφανός, Νικολός, Αλιάι (46’ Τσοπανογλου), Στάππας Φράγκος Καρίκης (55’ Δ. Ορφανός)
Αστέρας Παστίδας: Λιάνι, Χαριτάκης (50’ Σαββάκης), Κώτσος, Γκέκας, Τσαφής, Μενίκος, Μακρυδημήτρης, Καψαλάκης, Τζαφέρης, Παπαχριστοδούλου (70’ Κιλασίν), Αχιολάς (65’ Σάρλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments