Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ισοπαλία στην Κω

Ισοπαλία στην Κω

0
diagoras endekada
Dodekanisos

Ισόπαλο με σκορ 2 – 2 τελείωσε το παιχνίδι του ΑΟ Δικαίου με τον Διαγόρα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πυλί της Κω. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2 – 0 στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο στην επανάληψη και αφού μείωσαν το σκορ, πέτυχαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Νωρίτερα μάλιστα έχασαν και πέναλτι με τον Ιμεραλιλάϊ, τον παίκτη που πάντως σημείωσε και τα δυο τέρματα της ομάδας του. Η υπεροχή ήταν μοιρασμένη καθώς στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο ΑΟ Δικαίου ενώ στην επανάληψη ανέβηκε ο Διαγόρας.
Τα γκολ
Μόλις στο 1’ ο Πρέκας έκανε τη σέντρα, οι αμυντικοί του Διαγόρα απομάκρυναν αλλά ο Χατζησουλεϊμαν που καραδοκούσε, πήρε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0
Στο 42’ ο Σιώμος εκτέλεσε κόρνερ πασάροντας δίπλα του στον Μυλωνά. Αυτός έκανε τη σέντρα και ο Π. Χατζηβασίλης από κοντά με πλασέ πέτυχε το 2 – 0.
ΣΤΟ 65’ ο Κουλούμπρης έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Ιμεραλιλάϊ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ μειώνοντας σε 2 – 1.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα, μετά από βαθιά μπαλιά του Κιόσκου, ο Ιμεραλιλάϊ με ένα πολύ όμορφο και δυνατό σουτ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.
Στο 68’ ο Ιμεραλιλάϊ κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος, όμως ο Γ. Χατζηβασίλης έπεσε σωστά στη γωνιά του και κατάφερε να αποκρούσει.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Νιδριώτης και «βοηθοί» του ήταν οι κ. Κορτέσης και Κυριακουλέας, όλοι τους από τον Σύνδεσμο της Αθήνας.
A.Ο. ΔΙΚΑΙΟΥ: Χατζηβασίλης Γ., Χατζηβασίλης Π., Σιώμος (46′ Πης), Μυλωνάς, Πρέκα, Σκαλέρης, Τράκας, Μποϊλής Μ., Πανόπουλος, Χατζησουλεϊμάν, Φυτάς (83′ Γκουντελίτσας).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Γιακούμαρος, Αυγενικός, Παυλίδης ( 55′ Κουλουμπρής), Κοσκιού, Μιχαλόπουλος, Λάππας, Μόσχος, Μπουρδής, Ιμεραλιλάι, Φλεβάρης, Μπαούρης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments