Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στη Σάλακο

Ισοπαλία στη Σάλακο

0
14
Dodekanisos

Άλλον έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία πήρε η Ασπίδα Σαλάκου η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1 – 1 στο παιχνίδι με τη Ρόδο. Οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου που είχαν τον άνεμο με το μέρος του στο πρώτο ημίχρονο έδειξαν να έχουν την υπεροχή και μάλιστα είχαν και δοκάρι μόλις στο 8’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδημητρίου. Στην επανάληψη η Ασπίδα μπήκε πιο δυνατά, πίεσε και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαθούρη στο 53’ (1 – 0). Η μπάλα είχε στηθεί περίπου τριάντα μέτρα απόσταση από την εστία. Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες της Ρόδου ανέβασαν την απόδοση τους αισθητά πιέζοντας με τη σειρά τους τον αντίπαλο και έφθασαν στην ισοφάριση στο 69’. Ο Σταμάτης Καντιμοίρης εκτέλεσε φάουλ (το αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι) και ο Γκάϊδας με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό 1 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λευτέρης Χαρισμανίδης (Στεφανάκης, Τσέτσος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΠΙΔΑ: Λιάνι, Χατζηκυριάκος, Τριανταφύλλου, Γιουτζεσόϊ, Μιχάλης Μάχλης (89’ Φιόλλας), Λαγός, Νίκος Μάχλης (73’ λ.τ. Παπαχριστοδούλου), Λαθούρης, Καρακώστας, Σεβδαλής, Καϊμαξής (60’ Τριπολίτης)
ΡΟΔΟΣ: Μπιλιάς, Βιτσέντζος, Καμπούρης, Παπαδόπουλος, Σταμάτης Καντιμοίρης, Παπαδημητρίου, Γκάϊδας, Ταγκάεφ, Βασιλαράκης, Κουρέτας (60’ Γεωργάς), Γιώργος Καντιμοίρης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments