Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στη Λίνδο

Ισοπαλία στη Λίνδο

0
kleovoulos rodos
Dodekanisos

Τον βαθμό της ισοπαλίας (2 – 2) μοιράστηκαν Κλεόβουλος
και ΑΕΡΑ σε σημερινό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Λίνδου και άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Το παιχνίδι έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες (δυνατός άνεμος και βροχή) και μάλιστα ο διαιτητής Λάζαρος Δουλγέρης αναγκάστηκε να το διακόψει για περίπου πέντε λεπτά κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Σε γενικές γραμμές, η υπεροχή ήταν μοιρασμένη με τον ΑΕΡΑ να ξεκινάει πιο δυνατά και να προηγείται με 2 – 0 και τον Κλεόβουλο να ανεβάζει την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο και να φθάνει στην ισοφάριση.
Στο 10’ ο Αγγελόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Τριχιάς με σουτ πάνω στη κίνηση άνοιξε το σκορ (0 – 1).
Στο 48’ ήταν η σειρά του Ξύπα να σεντράρει και ο Τριχιάς αυτή τη φορά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 2.
Στο 56’ ο Π. Κωστάκης από κοντά δεν δυσκολεύτηκε με σουτ να μειώσει σε 2 – 1 και στο 60’ ο ίδιος παίκτης μετά από σέντρα του Παπαοικονόμου με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λάζαρος Δουλγέρης και «βοηθοί» του ήταν οι κ. Παπαγιαννίδης και Μακρής. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μια φάση στο 70’ όπου ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τσελεπίδη πάνω στον Μασάδο ενώ ο τελευταίος ήταν σε πλεονεκτικό σημείο μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής είχε όμως άλλη άποψη και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Καραγιάννης, Παπαιωάννου, Χατζημανώλης, Μ. Κωστάκης, Κακλαμάνος, Συμεωνίδης, Παπαιωάννου, Κολλιάδης (87’ Πατσιαβούρας), Μουρίλο (76’ Φραντζάκης), Μασάδο, Π. Κωστάκης (90’ Μιχαήλ)
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Τσελεπίδης, Δανάς, Πομπού (57’ Λατσός), Κατσιδώνης, Ντικ, Δημητρόπουλος, Γιώργου, Τριχιάς (73’ λ.τ. Πολυμερίδης), Ξύπας, Αγγελόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments