Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στ’ Αφάντου

Ισοπαλία στ’ Αφάντου

0
aera antimaxos fasi
Dodekanisos

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. ΑΕΡΑ και Αντίμαχος έμεινε στο 1 – 1 σήμερα στο γήπεδο του Αφάντου. Οι γηπεδούχοι είχαν την ελαφρά υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο χωρίς πάντως να μπορέσουν να κάνουν πολλές φάσεις. Στο ίδιο χρονικό σημείο ο Αντίμαχος δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Στην επανάληψη, οι Κώοι εμφανίστηκαν καλύτεροι και μπόρεσαν να πιέσουν ψηλά και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ φθάνοντας τελικά στην ισοφάριση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα ανέβηκαν και πάλι και προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη αλλά δυο πολύ καλά σουτ του Επιφάνη μέσα από την περιοχή κατέληξαν στον τερματοφύλακα Μιχαλάκη που κατάφερε να αποκρούσει και να μπλοκάρει αντίστοιχα.
Στο 24’ μετά από διεκδίκηση της μπάλας, ο Στεφανής πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Γιαννακάκη ο οποίος με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1 – 0.
Στο 71’ ο Χατζησουλεϊμαν με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα να κοντράρει στον Ροκάι και να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει το 1 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαβασιλείου (Ορφανός, Βλάχος). Στο 60’ ο Αντίμαχος ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ροκάϊ πάνω στον Θωνιάτη.
ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Δανάς, Γαργάλης, Συμεωνίδης, Γιαννακάκης, Στεφανής, Ροκάϊ, Φιλιππάκος (78’ Καψαλάκης), Πλύγκος, Νικολής (38’ λ.τ. Κανελλόπουλος, 64’ λ.τ. Επιφάνης)
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιχαλάκης, Καράλιαμης, Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Σωτήρη, Ανδρογιώργης Ν., Μπεκιρλάρι, Χατζησουλεϊμάν, Πης, Βλαντιμίροφ, Συνεσίου (83’ Κατσαρός)

Ανταπόκριση: Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments