Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στ’ Απόλλωνα

Ισοπαλία στ’ Απόλλωνα

1
kolossos xalki1
Dodekanisos

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι των Απολλώνων, όπου Κολοσσός Κάστρου και Απόλλωνας έμειναν στο 2 – 2. Η ομάδα της Παλιάς Πόλης πάντως, κρατούσε γερά τους τρεις βαθμούς μέχρι το 83’ αλλά στο σημείο εκείνο δέχθηκε την ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη ο Απόλλωνας ανέβασε στροφές και ήταν πιο ανταγωνιστικός. Στο 23’, από σέντρα του Θεοεδώρου , ο Λυριστής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1 – 0. Στο 57’ όμως, ο Λουκίσσας με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο 67’ ο Θεοδώρου και πάλι έκανε τη σέντρα και αυτή τη φορά ο Ραφτόπουλος έκανε την κεφαλιά για να κάνει το 2 – 2 αλλά στο 72’ μετά από κόρνερ του Σεβδαλή ο Τάσος Παλάζης εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Καρπαθάκη και διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.
Σημειώνεται πως οι γηπεδούχοι είχαν στο 35’ δοκάρι (οριζόντιο) μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σεβδαλή.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Κατσιδώνης (Στέργος Γιακουμάκης, Μαυρουδής). Παράπονα από τον δεύτερο «βοηθό» έχουν και οι δυο ομάδες.
Οι συνθέσεις:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μακαρούνας, Σ. Παλάζης, Μποσινάς, Πολυχρόνης (70’ Πλάτσης), Λουκίσσας, Σαράντης, Σεβαδαλής, Παπαχριστοδούλου (30’ λ.τ. Μπαϊράμης), Γούρλας, Χρυσοχόος, Α. ΠαλάζηςΚΟΛΟΣΣΟΣ: Σ. Καρπαθάκης, Ξεν. Μαννάκης (55’ Ραφτόπουλος), Λυριστής. Λ. Μαννάκης, Αγγελάκης (75’ Δραγάτης), Έλληνας, Ν. Καρπαθάκης, Σαββίδης, Παπαγεωργίου, Χατζησεβαστός, Θεοδώρου

ΔΕΙΤΕ ΕΕΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
apollwn
apollwn
11 years ago

Σχετικα με δημοσιευμα της σελιδας σας http://WWW.NEWS12.GR σε αρθρο που αφορουσε την ομαδα μας εχουμε ως δ.σ. να αναφερουμε οτι δεν εχουμε κανενα παραπονο απο τον δευτερο βοηθο κ.Μαυρουδη οπως και με τους κ.Βαγγελη Κατσιδωνη και κ.Στεργο Γιακουμακη.
Συγχαρητηρια στο διαιτητικο τριο που σταθηκε στο υψος των περιστασεων του..
Παρακαλω πολυ να δημοσιευθει η ανακοινωση της ομαδας μας.