Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στ’ Απόλλωνα

Ισοπαλία στ’ Απόλλωνα

0
9
Dodekanisos

Χωρίς νικητή 0-0 έληξε χθες το απόγευμα η αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Απολλώνων και την Αναγέννηση Εμπωνα στο γήπεδο Απολλώνων. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα επισκέφτηκαν δύο φορές την εστία του Καρπαθίου με τον Γεωργαντά και τον Τσουκαλά αλλά δεν και οι δύο δεν τελείωσαν σωστά την προσπάθεια τους. Η συνέχεια όμως ανήκει στους γηπεδούχους που σταδιακά πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχαν την κατοχή της μπάλας και πίεσαν τον αντίπαλο τους. Στο 24΄ ήρθε η πρώτη πολύ καλή στιγμή για τον Απόλλωνα όταν στην σέντρα του Μακαρούνα Μιχ., ο Παπαχριστοδούλου έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση κι έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Μετά από εφτά λεπτά ο Ισκάς εξαπέλυσε το δυνατό σουτ αλλά ο Καρπαθίου απέκρουσε εντυπωσιακά. Και πάλι ο τερματοφύλακς της Αναγέννησης ενήργησε σωστά και απέκρουσε το φάουλ που εκτέλεσε από καλή θέση ο Γκαρής.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι γηπεδούχοι έιχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων ,πίεσαν τον αντίπαλο τους αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Καρπαθίου. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έδωσαν βάρος στα μετόπισθεν και με αντεπιθέσεις κυνήγησαν το γκολ που δεν ήρθε. Αξίζει να τονίσουμε πως στο 65΄ η Αναγέννηση έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Στάππαμε δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Από τον Απόλλωνα άρεσαν Ισκάς, Γκαρής, Παλάζης, Μακρούνας Μιχ. και από την Αναγέννηση Χριστοδούλου, Γεωργαντάς Τσουκαλάς, Καραγιαννάκης.
Διαιτησία Παπαγιαννίδης- Τσιγαράς-Σάββενας
ΑΠΟΛΛΩΝ: Σεντονάς, Γκαρής, Παλάζης, Μπόσινας, Κυριαζάκος(65΄Λιόλιος), Ισκάς, Μακαρούνας Μιχ., Μακαρούανς Ι., Μπαϊράμης( 85΄Διακοβασιλείου), Γιαννακόπουλος, Παπαχριστοδούλου.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Καρπαθίου, Χουρδάκης, Γιορδαμνής(85΄Χατζηγιαννάκης), Χριστοδούλου, Σφυράκης, Θαρρενός,(90΄Παπανικολάου), Πεζουβανάκης( 46΄Λογοθέτης), Καραγιαννάκης,Γεωργαντάς, Τσουκαλάς, Στάππας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments