Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ισοπαλία στ’ Αφάντου (εφηβικό) pics

Ισοπαλία στ’ Αφάντου (εφηβικό) pics

0
7
Dodekanisos

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τα Αφάντου η Ρόδος καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 με το ΕΝΑ για την 21η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος τα «ελάφια» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κυκλοφορία της μπάλας με τον Γρύλλη να ξεχωρίζει. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και μετέτρεψαν δύο από αυτές σε γκολ. Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους, κατάφεραν να μειώσουν και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση με τους «πράσινους» να κάνουν αρκετά λάθη.
ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:
Στο 3’ ο Τρέχας δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους πραγματοποιώντας ωραίο σουτ το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Γρύλλης (στο 10’) έκανε σουτ από το ύψος του πέναλτι, ο τερματοφύλακας απέκρουσε και ο Σαρικάς που ακολούθησε τη φάση σούταρε στο δοκάρι. Στο 12΄ ο Γανωτάκης μετά από ωραία ατομική ενέργεια επιχείρησε σουτ αλλά δεν κατάφερε να βρει τον επιθυμητό στόχο. Το ΕΝΑ απείλησε με κεφαλιά του Χατζηκωνσταντίνου στο 15΄ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο ίδιο λεπτό ο Σαρικάς έκανε σουτ όμως βρήκε εμπόδιο τον Διάκου. Το γκολ για την ομάδα της Ρόδου ήρθε από τον Γανωτάκη ο οποίος πάνω στη γραμμή με το σώμα του έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 27’ ο Κουμνάκης έκανε αδύναμο σουτ όμως μπλόκαρε ο Πόγιας. Ο Σαρικάς μετά από ωραία προσπάθεια σούταρε και έκανε το 0-2 για την ομάδα του στο 38’. Σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο 45λεπτο.
Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο Κασιώτης είχει τρία σουτ στη σειρά από τα οποία το πρώτο κατέληξε άουτ ενώ τα άλλα δύο εξουδετέρωσε ο Πόγιας (47′, 48’, 49’). Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Φιλιππάκο στο 53’ ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (57’) ο ίδιος παίκτης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-2. Στο 61’ έκανε άλλο ένα σουτ όμως ο Πόγιας μπλόκαρε. Ο τερματοφύλακας της Ρόδου εξουδετέρωσε άλλο ένα σουτ του ίδιου παίκτη και ένα του Κουμνάκη (στο 65’). Το ΕΝΑ λίγο έλειψε να δεχθεί τέρμα στο 68’ όμως σώθηκε από το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Τσατταλιού. Στο 75’ ο Κουμνάκης «δοκίμασε» το πόδι του όμως ο Πόγιας δήλωσε πάλι «παρών». Ο Σαρικάς σούταρε μέσα στην περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε με τα πόδια (76’). Η τελευταία φάση του παιχνιδιού ήταν το σουτ του Κασιώτη στο 87’.
Καλύτεροι από το ΕΝΑ ήταν οι Κασιώτης, Φιλιππάκος και Κουμνάκης. Από την Ρόδο ξεχώρησαν οι Γρύλλης, Σαρικάς και Πόγιας.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λατσός (Στεργαλλάς, Ντόκος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Πόγιας, Κοτζιάς, Πελεκάνος, Κατσιμπράκης, Μερκούρης, Γρύλλης, Σαρικάς, Γανωτάκης, Πολυταρίδης, Τρέχας, Λυκομέτι. Έπαιξαν και οι: Περαντινός, Στεφανίδης, Τσιλιμίγκας, Μιλόι, Διακανθός και Τσατταλιός
ΕΝΑ: Διάκου, Γιακουμάκης, Χρυσοβέργης, Καντης, Κουμνάκης, Μικλης, Γιακουμάκης, Φερχάτι, Μιτονης, Κασιώτης, Χαρζηκωνσταντίνου. Αναπληρωματικοί ήταν οι: Καντης, Μπακίρης, Φιλιππάκος, Κρητικός, Κανελλόπουλος, Ζααλούκ και Σπανός

Παρασκευή Ματθαίου
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/varius/aera_rodos_efiviko/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments