Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Ισοπαλία που δεν άρεσε…

Ισοπαλία που δεν άρεσε…

0
DSCN9943
Dodekanisos
Μπορεί ο ένας βαθμός να μην ήταν ο αντικειμενικός στόχος των δύο μονομάχων Αγ. Ισιδωρου και Νηρέα στη σημερινή μεταξύ τους αναμέτηση, πλην όμως αναγκάστηκαν να βολευτούν με αυτόν και σίγουρα είναι καλύτερος από το τίποτα. Το “1-1” όπως γίνεται κατανοητό ήταν το πλέον ανεπιθύμητο αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους που “στρίμωξαν” τον Νηρέα στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχησαν να προηγηθούν, όμως οι φιλοξενούμενοι με μια φάση πέναλτι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Στην επανάληψη το ματς ισορροπήθηκε, με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε με μανία το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη, καθώς όλα έδειχναν πως θα κρινόταν στην λεπτομέρεια…Και εκεί που όλα κυλούσαν καλώς και παίζανε καθυστερήσεις(91′), μια ανατροπή του Κοντού μέσα στην περιοχή έγινε η αιτία να “ανάψουν τα αίματα”, να αποβληθεί ο εν λόγω παίχτης με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατι κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος του διαιτητή Γιαννουκά διαμαρτυρόμενος για τον μη καταλογισμό πέναλτι, ενώ το ίδιο λεπτό αποβλήθηκε μετά από υπόδειξη του διαιτητή και ο προπονητής της ομάδος Σταμάτης Κουρδουνάκης για απρεπή συμπεριφορά καθώς κλωτσούσε μπάλες και έβριζε όπως γράφτηκε και στο Φ.Α.

Φάσεις/γκολ

9′ Ο Κοντός με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ 1-0.
17′ Ο Κοντός προσπάθησε να τροφοδοτήσει με παράλληλη πάσα στον Κιαουρτζή Δ. που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής με το τέρμα, αλλά ο Τσίκκης “διάβασε” τη φάση και “μάζεψε” την μπάλα πριν φτάσει στο επιθετικό.
19′ Ο Κουμπιάδης τροφοδότησε τον Χατζηδημήτρη που έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα αφού χτύπησε σε σώμα αμυντικού έφυγε άουτ.
24′ Ενστικτοδώς απόκρουσε ο Τσίκκης το σουτ του Κοντού από πλάγια θέση , μετά από ωραία ενέργεια του Κιαουρτζή Δ.
29′ Ο Τριανταφύλλου εκτέλεσε φάουλ από καλό σημείο, αλλά ο πολύ καλός Τσίκκης έδειωξε με εντυπωσιακή εκτίναξη σε κόρνερ.
33′ Άουτ πέρασε το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Χωματά σε κενή εστία από λάθος έξοδο του τερματοφύλακα.
41′ Το 1-1 έγινε από τον Χωματά με πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής σε χέρι Σάββενας Κ.
42′ Στο οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε η κεφαλιά του Μαούνη μέσα στην περιοχή.
43′ Στη βάση του δεξιού δοκαριού σταμάτησε το κόρνερ του Σάββενα Κ. από αριστερά και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.
58′ Με τα ακροδάχτυλα απομάκρυνε ο Τσίκκης το απευθείας φάουλ του Βονάκη.
80′ Ανατροπή του Μαούνη από τον Ζούρδη λίγο έξω από την περιοχή. Το φάουν ανέλαβε να εκτελέσει ο Χατζησάββας στέλνοντας το πάνω από τα δοκάρια.

Παραπονούμενους άφησε τους γηπεδούχους η διαιτησία του Γιαννουκά για τη φάση του 91′ και την αυστηρή κόκκινη που έβγαλε στον παίχτη τους Κοντό. Χωρίς προβλήματα οι βοηθοί Ατσικνούδας και Κόττορος.

Aγ. Ισίδωρος: Διακαναστάσης, Καρίκας, Δημητράκης, Σάββενας Γ.(44′ λ.τ Τριανταφύλλου), Γεωργάς, Βονάκης, Κιαουρτζής Δ., Σάββενας Κ.(93′ Σαράντης), Κοντός, Μαούνης, Κιαουρτζής Ι.(69′ Χατζησάββας).

Νηρέας: Τσίκκης, Χατζηφούντας, Μούτσης(84′ Μαρκόνιος), Αλευρόπουλος, Ζούρδης, Κουμπιάδης, Τούρνα, Ζούρδης Φ., Χατζηδημήτρης(943′ Καλλωνάς), Χωματάς, Ορφανός Θ.(64′ Ζούρδης Μ.).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments