Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισοπαλία που δεν άρεσε σε κανέναν

Ισοπαλία που δεν άρεσε σε κανέναν

0
orfeas vati2
Dodekanisos

Με ισοπαλία 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ορφέα και τον Διαγόρα Βατίου σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο με τις ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν στην νίκη και στους τρείς βαθμούς. Στο πρώτο λάθη έγιναν αρκετά λάθη εκατέρωθεν με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για το γκολ. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και στο 53΄ από ασίστ του Παπαδόπουλου, ο Παπουρδάνος βγήκε μόνος του με τον γκολκίπερ, πλάσαρε και έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 67΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζωάννου Ι. με τους «κυανέρυθρους» να διαμαρτύρονται για την απόφαση της διαιτητού.
Ο Διαγόρας τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντόστι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90΄. Οι Φιλοξενούμενοι εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία της Φιλιππάκου, για το πέναλτι που καταλόγισε σε βάρος τους και για την αποβολή του Ντόστι.
Από τον Ορφέα άρεσαν οι Ζωάννου, Ροδίτης, Παπαδόπουλος και από τον Διαγόρα οι Θ. Παπουρδάνος, Παπαδόπουλος, Κώστας.
Διαιτησία Φιλιππάκου – Διακοφιλιππής – Τσιγαράς
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Ερνίκιολι, Γεωργιάδης, Οσάφη(80΄ Γαλουζής), Βιδίνης, Στόϊος, Κουλουριώτης Γκρέμσι, Αμπελάς, Τσαγκάρης(54΄Ροδίτης), Κιάρρι(59΄Ζωάννου), Παπαδόπουλος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ.: Αναστασάς, Γιαννακόπουλος, Ζωάννου Μ., Μοσχής, Ζωάνου Ι., Ζερβός, Ζουρούδης, Ντόστι, Κώστας(77΄Φτάκλας), Παπαδόπουλος, Παπουρδάνος Θ. (Παπουρδάνος Ζ.)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments