Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ισοπαλία με “φωνές” για τη διαιτησία στην Κρεμαστή

Ισοπαλία με “φωνές” για τη διαιτησία στην Κρεμαστή

0
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 αναδείχθηκαν Νηρέας και Ηρακλής Λάρδου σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Κρεμαστής. Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητήςς Λάζαρος Δουλγέρης ο οποίος βρέθηκε σε κακή ημέρα και έκανε πολλά λάθη. Τα δυο από αυτά ήταν στα πέναλτι που υπέδειξε, ένα για κάθε ομάδα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Το πρώτο στο 65′ όταν έδωσε πέναλτι σε βάρος του Νηρέα το οποίο δεν ήταν και το δεύτερο στο 72′ όταν υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Νηρέα αυτή τη φορά το οποίο πάλι δεν ήταν. Στη φάση μάλιστα αυτή απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Καντιμοίρη.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και ειδικά στα τελευταία είκοσι λεπτά, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να “κλειδώσουν” τη νίκη αλλά καμία να μην μπορεί να τα καταφέρει.

Το σκορ άνοιξε ο Σταυλάς στο 51′ ενώ στο 65′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Νικηταράς έκανε το 1 – 1. Στο 72′ ο Νηρέας πήρε και πάλι προβάδισμα με πέναλτι του Καρίνου (2 – 1) και το τελικό 2 – 2 σημείωσε ο Πασιαλής στοπ 82′ με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΝΗΡΕΑΣ: Κεβάνι, Μάργαρης, Ταβερνάρης (60′ Φ. Ζούρδης), Καρίνος, Χατζηνικόλας, Κυρτάσογλου, Σταυλάς, Ζούρδης, Σινάνης, Παπακωνσταντής (70′ Ντελλάκης), Σαββάκης (85′ Κρητικός)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καντιμοίρης, Δημπάλης, Brahusi, Παπαιωάννου, Πασιαλής, Συμεωνίδης, Χαρίτος, Φάκκας, Αμπελάς (46′ Νικηταράς), Μουστάκας, Ευαγγελίδης (50′ Μπεννούρ)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments