Αρχική Εκτός συνόρων Ισοπαλία για τον Ολυμπιακό, ήττα για τον ΠΑΟΚ και οι ρεβάνς «βουνό»!

Ισοπαλία για τον Ολυμπιακό, ήττα για τον ΠΑΟΚ και οι ρεβάνς «βουνό»!

0
Ο Νέλσον Ολιβέιρα σκόραρε κόντρα στην Μποέμιανς κρατώντας ζωντανό τον ΠΑΟΚ στο κυνήγι της πρόκρισης. Φωτογραφία: sport24.gr
Dodekanisos

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Λουντογκόρετς. Ενώ ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα 1-2 στο Δουβλίνο από την Μποέμιανς. Όχι και το καλύτερο βράδυ για τους δύο εκπροσώπους μας, με τις ρεβάνς τους να αναμένονται «φωτιά»! 

Ο ΠΑΟΚ τελικά την πάτησε όπως η ΑΕΚ και ο Άρης

Αρχίζοντας από τον ΠΑΟΚ ο «δικέφαλος» την πάτησε σαν πρωτάρης. Ίδιο ακριβώς ματς όπως αυτά των Άρη και ΑΕΚ κόντρα σε Αστάνα και Βελέζ αντίστοιχα. Τεράστια τα αμυντικά λάθη των παικτών του. Οι ποδοσφαιριστές της Μποέμιανς τα εκμεταλλεύτηκαν φτάνοντας στην νίκη με 2-1. Στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τον τρίτο προκριματικό του Europa Conference League.

Συγκεκριμένα στο 23′ η λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Μιχαηλίδη κατέληξε σε γκολ από τον Κόουτ. Ενώ ο ίδιος παίκτης στο 52′ με τρομερό δεξί σουτ αιφνιδίασε τον Πασχαλάκη για το 2-0 της Μποέμιανς. Ο τερματοφύλακας του «δικέφαλου του βορρά» φέρει ευθύνη στο γκολ. Παρόλα το γκολ του Ολιβέιρα στο 77′ και το τελικό 2-1, δίνει αρκετές ελπίδες πρόκρισης στον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς στην «Τούμπα». Ο ΠΑΟΚ πέρα από τα αμυντικά λάθη «πλήρωσε» και τον βαθμό της ετοιμότητάς του. Θα είναι άδικο να αποκλειστεί. Αν φανεί πιο σοβαρός στη ρεβάνς θα πάρει την πρόκριση.  

Ο Αγκιμπού Καμαρά του έδωσε ελπίδα πρόκρισης ενόψει Ράζγκαρντ

Ο Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Λουντογκόρετς. Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο του επίσημο γκολ με την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας. Φωτογραφία: sport24.gr

Πάμε και στον Ολυμπιακό. Το 1-1 κόντρα στην Λουντογκόρετς είναι πέρα για πέρα δίκαιο αποτέλεσμα. Εκεί που ο πρωταθλητής Ελλάδας ήταν στα «σχοινιά», ήρθε ο από μηχανής θεός Αγκιμπού Καμαρά στο 87′ και του έδωσε τεράστια «ανάσα». Άλλο να πας στο Ράζγκαρντ με ήττα και άλλο με ισοπαλία. Ειδικά τώρα που το εκτός έδρας γκολ δεν μετράει. 

Στα του ματς το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο. Τι πλήρωσε ο Ολυμπιακός; Την αμυντική του αφέλεια. Έδωσε πολλά αχρείαστα φάουλ έξω από την περιοχή του. Ένα από αυτά στο 50ο λεπτό μετέτρεψε σε γκολ ο Ντεσπόντοφ με ωραία εκτέλεση φάουλ. Το γκολ του Αγκιμπού Καμαρά στο 87′ ήρθε απόλυτα δίκαια. Ο Ολυμπιακός στο 0-1 και μετά δεν σταμάτησε να πιέζει! Και δικαιώθηκε.

Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως η Λουντογκόρετς έχει δώσει ήδη επτά επίσημα παιχνίδια. Το σημερινό ήταν το όγδοο. Για τον Ολυμπιακό ήταν μόλις το τρίτο! Έξω είχε και 35 βαθμούς. Οπότε η ισοπαλία είναι μια χαρά. Και αυτό το λέω διότι -ναι- ο Πέδρο Μαρτίνς δεν «διάβασε» σωστά το παιχνίδι. Αυτά που γράφτηκαν στα social media στο ημίχρονο για εκείνον από τους φιλάθλους αποτελούν ντροπή. Επειδή «στράβωσε» ένα ματς «σταυρώσανε» τον Πορτογάλο. Δεν θέλω να το συνεχίσω όμως. Ο Μαρτίνς είναι ΚΥΡΙΟΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Αφήστε τον στην ησυχία του να δουλέψει. Όσον αφορά την πρόκριση, θεωρώ αυτή θα έρθει. Η δουλειά θα γίνει στην Βουλγαρία και η πρόκριση στα play off του Champions League θα γίνει πραγματικότητα.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments